Hány hónapos babánál lehet elkezdeni a hozzataplalast, ha a baba tápszert eszik? Ti hány hónapossan kezdtetek és mivel?
4 hónaposan, sárgarépával (aztán utána almával).
De ezért mindig le vagyok pontozva.
Ma már 5 éves, jóevő, és mindenevő a fiam.
A who ajánlása tápszeres babáknál is 6 hónapos kor. Mindenki maga tudja mikor kezdi, a környezetemben a többség 4-5 hósan kezdi el.
Én kivártam a féléves kort de hasfájós, ézékeny pocakú gyerekeim vannak és egy katasztrófa (volt) az etetésük babaként, a fiam pl fruktóz malabszorpciós, gondolhatod.. korábban azt se tudtam mi fán terem, én meg próbáltam neki gyümiket adni, sajnos nem babaként derült ki, már csak 15 hós korban.
Mindket gyerekem tapszeres volt. Az egyikkel 2 hettel 6 honapos kora elott kezdtem, a masikkal 6 honapnal szinte pontosan (semmilyen erdeklodest nem mutatott az etelek irant, nem is nagyon jott be neki semmi 7,5-8 honapos koraig).
Az en gyerekeim mar kozel 10 evesek, de mar akkor is 6 honapot javasoltak nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!