Nincs időm főzni a 7 hónapos babámnak, mindenki érezteti velem, hogy ezért rossz anya vagyok?
Szia! Nálunk is hasonlóan telik a nap :) Reggel 15-20 perc alatt bébiétel készítővel megpárolom és turmixolom a gyümölcsöket, mindenhez kellett eddig mandarint vagy narancsot adni így a hámozás,magvazás stb is plusz 5 perc hogy a mandarin hártyája ne kerüljön bele.
Kb fél órát játékkal, beszélgetéssel pihenőszékben pont még tolerál Tündérkém, többre nincs idő, magunknak rendeljük az ebédet.
Nekünk a gép azért érte meg mert frisset készít, gyors, szépen pürésít, nem kell mellette állni amíg párol és nekem az lenne rossz érzés ha a nappaliban a járókában sírna egy negyed óra utàn, mivel nem amerikai konyha így nem tudom odahúzni a járókát a konyha közelébe, hordozó székben meg zavarja egy idő után hogy nem tud úgy mozogni, ha főznék akkor végigsírná azt az időt.
Nekem is van olyan rokonom aki szóvá teszi néha főzhetnék egyszerűbbet magunknak stb., de úgy vagyok vele még egy egész délelőttöt egyszer nem töltött velünk hogy lássa hogy telik és mit igényel a pici. Igen szerintem is minden gyerek más és attól is függ milyen korszakban vannak éppen, van amikor jobban igénylik még az anya közelségét, hangját, mozgásigényük is más, felfedeznek új dolgokat stb. Látom hogy van olyan szülő akit nem zavar az sem ha fuldokolva sír a kisbabája a babakocsiban ez elszomorító :( , én keresem az okát a sírásnak, felveszem, játszunk, hordozom... Szerintem nem vagy rossz Anyuka kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!