Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Nincs időm főzni a 7 hónapos...

Nincs időm főzni a 7 hónapos babámnak, mindenki érezteti velem, hogy ezért rossz anya vagyok?

Figyelt kérdés
Mindent bébi ételből kap, mert egyszerűen ha ébren van teljesen lefoglal. Ha alszik akkor meg próbálom utolérni magam a házimunkával, enni stb. Anyósom és a védőnő is azt mondta az nem egészséges ha csak azt eszi és nem igaz, hogy nincs időm. Más is van így?

2020. jún. 24. 09:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nálunk is hasonlóan telik a nap :) Reggel 15-20 perc alatt bébiétel készítővel megpárolom és turmixolom a gyümölcsöket, mindenhez kellett eddig mandarint vagy narancsot adni így a hámozás,magvazás stb is plusz 5 perc hogy a mandarin hártyája ne kerüljön bele.

Kb fél órát játékkal, beszélgetéssel pihenőszékben pont még tolerál Tündérkém, többre nincs idő, magunknak rendeljük az ebédet.

Nekünk a gép azért érte meg mert frisset készít, gyors, szépen pürésít, nem kell mellette állni amíg párol és nekem az lenne rossz érzés ha a nappaliban a járókában sírna egy negyed óra utàn, mivel nem amerikai konyha így nem tudom odahúzni a járókát a konyha közelébe, hordozó székben meg zavarja egy idő után hogy nem tud úgy mozogni, ha főznék akkor végigsírná azt az időt.

Nekem is van olyan rokonom aki szóvá teszi néha főzhetnék egyszerűbbet magunknak stb., de úgy vagyok vele még egy egész délelőttöt egyszer nem töltött velünk hogy lássa hogy telik és mit igényel a pici. Igen szerintem is minden gyerek más és attól is függ milyen korszakban vannak éppen, van amikor jobban igénylik még az anya közelségét, hangját, mozgásigényük is más, felfedeznek új dolgokat stb. Látom hogy van olyan szülő akit nem zavar az sem ha fuldokolva sír a kisbabája a babakocsiban ez elszomorító :( , én keresem az okát a sírásnak, felveszem, játszunk, hordozom... Szerintem nem vagy rossz Anyuka kérdező!

2020. jún. 25. 14:22
 22/22 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez a helyzet, csak akkor tudok neki főzni, amikor a férjem vigyáz rá. Hordozóban, etetőszékben ordít, járókában szintén, plusz ott még állandóan el is esik és beveri a fejét... a konyhánk egyben előszobaként is funkcionál egyelőre, nem lehet patika tisztaságot tartani a padlón, így mászkálni nem tudom hagyni. Azt kell mondjam szereti az üveges ételt is és a főztömet is, úgyhogy ezzel nincs gond. Szépen fejlődik, nem válogat.... egyszer majd eljön az idő, hogy más is lefoglalja, nem csak a vezetékek megrágása és akkor egyedül merem hagyni amíg főzőcskézek.
2020. júl. 8. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!