Lassan 7 hónapos babámnak adhatok csokis tejpépet vacsorára vagy uzsira? Nem fog tőle felpörögni és éjszaka nem aludni?
Figyelt kérdés
2014. máj. 13. 14:43
1/11 anonim válasza:
A csokitól való "pörgés", ami a kisgyerekeknél jellemző, az abban található cukor miatt van. Babáknak való tejpép nem hiszem, hogy felpörgeti. :)
2/11 anonim válasza:
se csokisat se tejeset nem adnék. mindkettő korai az ő korában
3/11 anonim válasza:
Én sem adnék neki
Korainak tűnik. Miket eszik már?
4/11 A kérdező kommentje:
tejpépet eszik már. Főzeléket, gyümölcsöt
miért lenne korai? hát itt szinte mindenki ad a babájának.
2014. máj. 13. 16:04
5/11 anonim válasza:
Én adom neki, semmi baja tőle. Ezt a csokisat eheti, úgy van kitalálva, hogy jó a babáknak. A rendes kakaóport nem eheti.
A mülleres milupásat adom, az nincs telenyomva cukorral és tápszer alapú. Merthogy a gyermekem nem fogadja el a tápszert hónapok óta, szopi meg már nincs. 10 hónapos.
6/11 A kérdező kommentje:
mülleres milupásat? az miben más ,mint a sima milupás? ami a dm-ben van?
2014. máj. 13. 17:02
7/11 anonim válasza:
Általánosságban mondom, hogy szerintem cukrosabbak és tej alapúak. A mülleres német verzió jobbnak tűnik nekem.
8/11 anonim válasza:
Nyugodtan adja neki, az ilyen pépeket babáknak gyártják semmi káros nincsen bennük. szeretik, szépen fejlődnek tőlük, és tele van vitaminnal, ásványi anyaggal. Nekik való! Ráadásul szeeretik is!
9/11 anonim válasza:
Ne adjal csokis pepet 1 even aluli gyereknek es kulonosen ne vacsorara. A csoki es minden edesitett etel hirtelen megemeli a vercukor szintet. A vercukor szint leesese ehsegerzetet okoz aminek a kovetkemenye ehsegerzet. Folyamatos evesre kenyszerit. A fogaknak is rosszat teszel vele. A forgalomban levo bebietelek tobbsege nem egeszseges, ne higgyj a gyartoknak. Kerd ki dietetikus tanacsat.
10/11 anonim válasza:
"tejpépet eszik már. Főzeléket, gyümölcsöt
miért lenne korai? hát itt szinte mindenki ad a babájának."
hát, a válaszokat elnézve azért a "szinte mindenki" nem állja meg a helyét.
üdv.: 2.
ui: én már nem fejteném ki a miértet, mert közben megtették mások
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!