A babámnak megállapították, hogy lyuk van a szívében, aminek el kellett volna tünnie születéskor, de még mindig ott van és már 7 hónapos?
Figyelt kérdés
Elvittem kardiológushoz és azt mondták, hogy minden rendben van, de 1 év múlva vissza kell menni vizsgálatra. A babám többször alszik nappal és este is sokat alszik, ez azt jelenti, hogy fáradékony, szóval ez a szív miatt lehet? Volt már valakinek ilyen esete? Lehet ebből nagy baj?2019. aug. 3. 12:38
1/11 anonim válasza:
3.5eves korára zárult a lyuk nálunk, ne aggódj ha valószínűleg magától gyógyul. Mekkora a lyuk? Nálunk 4mmes volt
2/11 A kérdező kommentje:
Ezek az őrült orvosok semmit nem mondanak. Nekem kell kihúzni belőlük a szavakat szóval nem tudom hány mm-es. Volt valamilyen jele a gyerekednek arról, hogy lyukas volt a szíve? Fáradékony volt?
2019. aug. 3. 12:58
3/11 anonim válasza:
Unokahugomnak is volt, de elnőtte, semmi baja. Neki a két kamra között volt. Szerintem ha nincs vele dolgod, csak kontrollra vinni, akkor nem lehet nagy gond, valószínűleg elnövi ő is. Mennyit alszik, milyen gyakran?
4/11 A kérdező kommentje:
4-5-ször naonta és fél órákat, van amikor kevesebbet. Este pedig 10-11-kor elalszik és 9 vagy fél 10-kor felkell, de este nem egyfolytában alszik, felkell enni is. Ez az alvás normális? Én úgy tudom, hogy minnél nagyobb a baba annál kevesebbet alszik ő viszont többet.
2019. aug. 3. 13:23
5/11 anonim válasza:
Ez nem sok alvás. Ha összeadjuk akkor nappal 2-2,5 óra , éjjel 12. Enyém.is ennyit aludt még 2 évesen is csak ő a nappalit efy huzamban es korábban feküdt ejjel es korábbyn is kelt
6/11 A kérdező kommentje:
Huhh, most nagyon megkönnyebbültem. És az, hogy valamikor szaporábban veszi a levegőt, mintha gyorsan lihegne, az nem a szívlyuk miatt van?
2019. aug. 3. 13:31
7/11 anonim válasza:
Szerintem sem sok, csak ő részletekben alszik. Azt kéne inkább megpróbálnod beállítani nála, hogy max 2szer aludjon. De ha nem megy, akkor jó ez így is. A lányom 9,5 hós, éjjelt átalussza kb 10 órát, nappal pedig 1*2 órát meg 1*1/2 órát alszik.
8/11 anonim válasza:
Szerintem nem alszik sokat, a lányom talán még többet is aludt ennél ennyi idősen. Most két éves és 2,5órát alszik délután, majd este 8- reggel 6-ig.
9/11 anonim válasza:
A két pitvar közötti lyuk vsz. Az emberek egy részénél sosem záródik.
Fáradékonyságot szívelégtelenség okozna. Az látszott volna az uh-n és más tünetek is lennének.
10/11 anonim válasza:
A volt férjemnek is van. Fizikai munkát végez és 43 éves. Véletlenül derült ki , üzemorvosi vizsgálatnál új munkahely miatt 30 évesen, abban az időben még nem nézték az újszülöttet uh-al.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!