Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Lehet csak és kizárólag...

Lehet csak és kizárólag üveges bébi étellel bevezetni mindent és kB egy éves koráig csak azzal etetni a babát?

Figyelt kérdés
Van aki mindent uvegessel vezetett be?

#bébiétel #Üveges bébi étel
2020. máj. 22. 17:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%
Lehet. En is igy csinaltam. Amíg nem tudtam hohy szereti e, addig feleslegesnek tartottam pepecselni, pláne hogy pár kanálnyit nem is egyszerű.
2020. máj. 22. 18:02
 2/14 anonim ***** válasza:
63%
Igen, én is így csináltam mind a három gyerekemnél. És nagyon jó evők lettek. Azt is mondhatom, hogy én az anyjuk válogatósabb vagyok, mint ők.
2020. máj. 22. 18:14
 3/14 anonim ***** válasza:
66%
Igen
2020. máj. 22. 18:25
 4/14 anonim ***** válasza:
61%
Persze lehet. Picit ugyan költséges, de ha belefér...
2020. máj. 22. 18:31
 5/14 anonim ***** válasza:
67%
Én is így csinálom aztán ha épp olyat főzök amit üvegesbe is szeret pl krumpli főzelék vagy spenót ilyenek akkor szedek neki ki belőle mielőtt fűszerezem és kap abból most 9 hós
2020. máj. 22. 18:40
 6/14 anonim ***** válasza:
45%

De hogy? Mono komponensű csak gyümölcsösből van.

Zöldségesből szinte mind kevert. Akkor meg nem tudod

meg mire érzékeny.

2020. máj. 22. 18:44
 7/14 anonim ***** válasza:
25%
Én nem vagyok ennyire lusta. Végülis ezért vagyunk otthon, belefér az időbe. Persze ha menni kell valahová, jó ha van egy-két üveg amihez lehet nyúlni, de hogy állandóan azt adjam a babámnak az túlzás. Amíg megírtam ezt a választ addig fel tudok tenni hámozott répát párolni.
2020. máj. 22. 19:06
 8/14 anonim ***** válasza:
89%

Elfelejtettem, hogy itt mindenki ökoanyu, és le kell pontozni azt, aki bébiételt vesz.

Én azzal vezettem be mindent, mondjuk én nem paráztam rá erre a mire allergiás dologra. Ha az, akkor majd kiderítjük. Ha nem, akkor meg egy étkezéssel több dolgot ki lehet pipálni.

2020. máj. 22. 19:07
 9/14 anonim ***** válasza:
75%
Ja ez az allergiás ez tök baromság. Ha valamire az és tudod hogy répa meg krumpli van benne akkor max főzöl azt külön és kiderül. Viszontlágytojás. Aki akar főzzön, de minek lepontozni a másikat? Féltékeny vagy, hogy megteheti? Vagy?
2020. máj. 22. 19:12
 10/14 anonim ***** válasza:
91%
Igen, lehet. Nem az ördögtől való az üveges bébiétel, sokan mégis azt hiszik. Minden tiszteletem azoké, akiknek van idejük pepecselni, de nem kell lepontozni azt, aki nem így csinálja. Számos oka lehet, nem kell rögtön arra gondolni, hogy lusta az illető.
2020. máj. 22. 20:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!