Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 4 hónaposan hozzátáplálás...

4 hónaposan hozzátáplálás hogy haladt? Rögtőn elfogadta? Nem köpte ki? Mikorra evett meg több kanállal?

Figyelt kérdés
2020. márc. 23. 22:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
67%

Mindkét fiammal 4 hos korukban kezdtem a hozzátáplálást. Könnyen ment, elfogadták, szerették. Orvos és védőnő is javasolta amúgy. 6 hosan 1, 7 hosan 2 étkezés volt kiváltva. Azt hiszem olyan 8-9 hosan már három is.

A nagy semmire nem érzékeny, nem ment tönkre a gyomra, azóta is jó evő, köszöni szépen. A kicsi is jó evő, szeret enni, most már 14 hosan azt eszi, amit mi, mert én eleve kevesebb füszerezéssel főzök. Most tanulja az evőeszközzel evést, az is jól megy neki.

2020. márc. 24. 14:18
 12/12 anonim ***** válasza:
4 hónaposan kezdtük gasztoenterológus javaslatára. Egyáltalán nem fogadta el, még az almalevet sem. 5. hónap végén kezdtük újra, akkor már elfogadta, nem köpte ki. 8 hónaposan a sárgarépát villaval összetörve adtam neki, utána visszautasította a püreket és mindent összetörve adtam neki, a húst apróra tépkedve. 4 éves, de azóta sem hajlandó megenni a főzelékeket és a burgonyapürét. Most bizakodok, hogy a kicsivel nem kellesz idő előtt elkezdeni a hozzátáplálást.
2020. márc. 24. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!