Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Tonhalat mikortól adtatok, és...

Tonhalat mikortól adtatok, és milyen formában?

Figyelt kérdés

1 éves gyerekem van, eddig még nem kapott halat. De kicsit utána néztem és pont ekkortól elvileg fontos lenne a halak fogyasztása, az omega 3 zsírsav miatt.

Csak úgy simán pl kaphat jó minőségű tonlahat? (Rio Mare például)

2020. febr. 28. 07:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen kaphat.
2020. febr. 28. 08:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 1 éves korában, halas bébiételekkel vezettem be a halat; utána már kapott mindenfélét.
2020. febr. 28. 08:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
1 éves kora körül adtam rio mare tonhalkrémmel kezdtük
2020. febr. 28. 08:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A mediterrán országokban is szerinted egy évig várnak a halakkal? Már simán adhattad volna 6 hónapos korától.

Én orosz hús salátát készítettem, hús helyett tonhallal. De kenyérre is kentem simán a szardiniát, 1 év kor felett adtam neki tőkehalmájat mert abból csak füstöltet találtam, paprikás-lisztbe forgatott szálkamentes halat is adok neki. Heti egyszer mindenképp ajánlom a halat valamilyen formában, az omega3 miatt.

2020. febr. 28. 11:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
10 hónaposan kapott először, akkor ízlett neki, azóta nem eszi. Édesvízi halat 1 éves kora után adtam neki, de nem szerette, pedig mi nagy halevők vagyunk a férjemmel, szinte minden héten van valamilyen hal, halas étel, édesvízi és tengeri egyaránt.
2020. febr. 28. 12:40
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A 4# Valaszolónak viszont üzenném, hogy nem gondolkoztam rajta hogy a mediterrán országokban hogy csinálják.

Annyi mindenre kellett odafigyelni, mit mikor vezessek be, stb, hogy a hal az pont kimaradt. De a válaszokból ítélve semmiről sem maradtunk le :)

2020. febr. 28. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!