Sütőtököt szoktatok elrakni fagyasztóba, amit a babának adtok? Ha igen hogyan és miben, milyen formában?
Figyelt kérdés
2018. nov. 28. 14:43
1/3 anonim válasza:
Még nyersen, felkockázva tettem el. Ha már megsült, furi állaga lesz kiengedés után. A többi zöldséget amúgy jégkockatartóban, pürésítve fagyasztottam. 😊
2/3 anonim válasza:
főzve tettem el, ujjnyi rudacskaként folpackba tekerve. Így egy adag pont elég volt ahhoz, hogy albába vagy krumpliba belekeverjem.
3/3 anonim válasza:
Tavaly ősszel tettem el. Megsutittem, puresitettem és fel dl-és műanyag pohárban fogyasztottam. Mikor megfagyott kivettem a pohárból és összeontittem. Nagyon jó volt kivenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!