Milyen formában tudnám eltenni pl. a fagyasztóba a sütőtököt?
Figyelt kérdés
12 hetes a babám, szeretnék neki bespájzolni pár dologból télre, amikor már ehet. Sütőtökkel mit kezdjek? Tudtok még valamit ajánlani, amit el kéne tenni?2008. szept. 17. 17:15
1/4 anonim válasza:
Én raktam el úgy is sütőtököt, hogy összekockáztam és megfőztem, majd evésnyi adagokban fagyasztottam le. Mostanában nem főzöm meg előre a zöldségeket, hanem kockázás után rögtön fagyasztom. Nálunk bejön még a cékla, a főzőtök, vajbab, a brokkoli és a karfiol. Ha kifogyok belőlük, akkor ezek egy részét megveszem mirelitként, de jobban szeretjük a sajátot.
2/4 anonim válasza:
Az is jó amit az előző írt, de szerintem nyugodtan pépesítve is lefagyaszthatod a dolgokat. főzd, turmixold, fagyaszd.
3/4 anonim válasza:
Megteheted egyszer azt, hogy felvágod kockákra, és beteszed egy dobozba vagy zacsiba, és már fagyasztod is, és szoktam így is. De a tévében azt hallottam, hogy blansírozni (előfőzni kell előtte), tehát épp csak leforrázod. Nem igazán tudom, mire jó, már nem emlékszem rá, de állítólag így a jobb. De akkor már mindjárt meg is főzheted, és le is turmixolhatod, betöltöd bébiételes üvegbe, vagy amibe akarod, és úgy fagyasztod. Arra figyelj, hogy akkora adagokban fagyassz, amekkorákat egyszerre felhasználsz.
4/4 anonim válasza:
Én nyersen, felkockázva, zacskóban tettem el a fagyasztóba, és amikor kellett, csak kikaptam pár kockával, aztán megpároltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!