Akik a következő hónapokban kezdik a hozzátáplálást, készülök előre valahogy? Mondjuk amíg van a piacon alma, sütőtök stb. raktok el a fagyasztóba? És ha igen, milyen formában? Más trükkök?
Figyelt kérdés
2018. nov. 30. 12:45
1/4 anonim válasza:
Alma, krumpli, répa, cékla, banán mindig van a piacon. Sütőtök is lesz még jó ideig. Az én fiam júniusi, decemberben kezdtük, meggyet és barackot tettem el neki fagyasztóba pürésítve jégkockatartóban a nyári szezonból. Aztán hipp hopp itt lesz a tavasz, a fentiekkel elég jól lehet variálni ;)utána lassan jöhet a husi is és szép lassan a glutén. Ja és esetleg gesztenye. :)
2/4 anonim válasza:
Barackot lett volna érdemes eltenni, de most már nincs, sütőtök, alma pedig mindig van, én a következőket adtam (tavaly novemberben kezdtük): sütőtök, répa, édesburgonya, alma, körte, gesztenye, cékla, avokádó, plusz üveges bébiételek.
3/4 anonim válasza:
Én rakram el sütőtököt, pont a héten vezettem (volna) be, de kuka lett mind, mert irtó undorító állaga van kiolvasztva, nem adom oda a babámnak, még ha ízre jó is. Inkább eszek majd frissen, még egy jó darabig lehet kapni szerencsére.
Alma, répa, krumpli, cékla, banán mindig van a zöldségesnél, amit nem tudok ilyenkor venni, abból üvegeset veszek, pl. őszibarackot vagy szilvát. Az üveget pedig később megtöltöm házi készítésű pürékkel.
4/4 anonim válasza:
Kislányom áprilisi, én készültem rendesen. A kertben termett bio gyümölcsöket lassúpréssel rostos lévé alakìtva, befőzőautomatában tartósìtva (cukor és tartósìtòszer mentes, abszolút natúr) tettem el neki. Közel 300 kisüveggel készült, csak bontogatnom kell neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!