Szeretném bevezetni a sütőtököt, hogyan és milyen formában készítsem el?
Répát, krumplit, almát már eszik.
A cékla egyértelmű, azt megfőzöm :)
Én szeretném elkészíteni, nem akarok bébiételt.
Szerintem sütve finomabb. Annyi, hogy akkor valami folyadékot keverj hozzá, hogy krémesebb, lágyabb legyen.
Én csak akkor főztem, ha gyorsan kellett.
6 hónapos kora után már tehetsz hozzá egy kis kocka főtt csirkemellett, azzal összeturmixolva szerintem isteni finom!
Szia!
Én párolni szoktam a sütőtököt, tettem még hozzá karikára vágott sárgarépát, az edény aljában levő vízben pedig 1/3 rész krumplit főztem, tehát a 2/3 volt a sütőtök-sárgarápa, aztán turmixoltam és kis főzőlével hígítottam. Nálunk nagy kedvenc a sütőtök. Én sütve nem próbáltam, mert nekem így egyszerűbb és talán gyorsabb is elkészíteni, de biztos sütve is nagyon finom.
Ne főzd inkább süsd ,kifőne sok minden belőle.Alufóliába csomagolom és sütöm és céklát is.
Ami nem elég édes azt banánnal keverem ;) Ami finom édes az mehet zöldségekkel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!