Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hányszor cicizik még 1 éves...

Hányszor cicizik még 1 éves babád? (mikor kezded el neki bevezetni a rendes tejet és milyen formában? )

Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 11:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Igaz még csak 11 hós, de még reggel, este, éjszaka egyszer, és nappal kb.kétszer.

A tehéntejet még nem tudom, védőnő azt mondta hogy még egy éves kora után sem kell a tejet adni, inkább tápszert, márha elfogadja, mert árban nem több, de több vitamin és ásványi anyag van bennük, mint a tejet nem látott "bolti tejben".Hát nem tudom.Te hogy gondolod?Hogy tervezed?

2010. júl. 30. 12:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Ez szerintem is két különálló kérdés, mert a bolti tej gyakorlatilag nem helyettesíti az anyatejet.

Én is még csak tervekről tudok írni. Nagyjából egy éves korára minden étkezést ki szeretnénk váltani (talán egyet hagyunk majd meg cicinek), hogy ez sikerül-e, az a babától is függ, mert nem akarok erőltetni semmit. Tehéntejet viszont legalább 2 éves koráig biztosan nem kap majd!

2010. júl. 30. 12:30
 3/4 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy a bolti tej nem helyettesíti az anyatejet,sőt....! Csak úgy hallottam,hogy 1 éves kor után be lehet/ kell vezetni.Siettetni én sem akarom,csak tapasztalatlan vagyok e téren,ezért is kérdeztem.

DE akkor várok még vele,ezek szerint még ráér.

2010. júl. 30. 12:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!Most lesz 1 éves a kisfiam,igazából visszaálltunk az igény szerinti szoptatáshoz:-)) Az étkezéseit kiváltottuk de 2 étkezés közben szopizik még!Meg amikor akar!Bár ő nem csak anyatejes volt hanem pótolnom is kellett.

Üdv.A

2010. júl. 30. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!