13 hónapos fiam nem hajlandó enni. Tudnátok adni pár tippet?
Korábban nagyon jó evő volt, mindent megevett és mindenből jó nagy adagokat. Az utóbbi egy hónapban azonban minden étkezés kész kínszenvedés.
Egyszerűen únja, vagy nem tudom. Mindig hisztizve ellöki a kanalat, és ki akar szállni a székből. Eddig adtam neki kanalat, azzal el volt közben evett, de már azt is megúnta. Remélem hogy kinövi, de a mai nap pl egy db joghurtot volt hajlandó megenni egész nap. Értem én, hogy megtanult járni, ki tárult a világ, de már aggódok. Mindenki azt mondja, hogy ha éhes lesz fog enni, de nem. Hiába nem evett semmit x órája, eszik max 3 falatot és már megy a hiszti hogy menni akar rohangálni...
Köszönöm, ha segítettek.
Ezt olvasd el, szuper cikk. Ne csak az első bekezdésig olvasd, nem arról szól, hogy szépen kell e ülni az asztalnál, olvasd tovább, lesz a ti problémátokról is szó.
Köszönöm mindenkinek.
2-es: próbáltuk, nem hatja meg a dolog, akkor sem eszik
3-as: köszönöm a cikket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!