14 honapos lanyom csak bebietelt hajlando enni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagy ritkan eszi meg, amit fozok. Parizert eszik, vagy egy kis rizs, de nem igazan szereti. Inkabb a bebietelt, abbol is ami nem darabos.
Mar hetek ota probalom kinalni azzal amiket mi eszunk, de sajnos nem fogladja el. Mit tudok tenni? Kicsit nagy mar a bebietelhez. Szopizik még
2019. febr. 12. 13:06
1/7 anonim válasza:
Szep lassan belekeverni fokozatosan az etelebe darabosat probaltad?
2019. febr. 12. 13:10
2/7 anonim válasza:
Blw esetleg? Próbálj neki kirakni falatkákat tálkába, először nem fogja érdekelni de utána hátha hozzászokik a szilárd ételhez és megjön a kedve.
Az enyém is ilyen amúgy habár még csak 9 hónapos de semmi itthon főtt étel, csak a bébiétel de abból is a darabosat kotorja ki a szájából és nem kér többet. Mi most kezdjük a Blw-t, nagy reményeket fűzök hozzá.
2019. febr. 12. 13:13
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, eloszor darabos bebietelt vettem neki de azt is kikopi azonnal.
Teljesen elutasito.
Neha eszik par falatot abbol amit fozok, de keves mennyiseget. Magyarul sima pèpet eszik, amik husosak . Teljesen ketsegbe vagyok esve, nem tudok mar mit kitalalni :(
2019. febr. 12. 13:13
4/7 anonim válasza:
Blw-zni pure utan atvezetve szabad csak, foleg 9 honaposnal, erdemes eloszor puhara fott dolgokat adni (edesburhonya, alma), aztan ha mar megy, akkor banant, es szepen, fokozatosan, mert a hagyomanyos blw elofeltetele, hogy elotte ne kapjon pureset, mert az bezavarhat. az oklendezoreflexszel.
2019. febr. 12. 13:31
5/7 anonim válasza:
nekem a lányom most lesz 2 éves és idáig szinte csak tejet ivott meg tejbegrizt evett. Semmi mást nem fogadott el csak nagy ritkán. Nem kell aggódni majd fog enni. :) én is szét aggódtam magam,hogy úristen mi lesz így vele... bébi ételt is max 1-2 kanállal evett mikor kisebb volt. Most kezdett enni kb egy hónapja RENDESEN. :D ne aggodj majd megszokja.:)
2019. febr. 12. 13:47
6/7 anonim válasza:
Kisfiam is hasonló volt. Mindent kiköpött, ami darabos volt, söt egy idö után már válogatott is. Nagyon nagy türelem kell hozzá, idövel megoldódik, de tudom milyen idegtépö az egész. Most 20 hónapos és nagyon válogatós, de végre eszi a darabos ételeket. Mindig kínálgasd mindennel, amit ti is esztek. Nekünk az vált be, hogy együtt eszünk, azóta picit jobb.
2019. febr. 12. 13:56
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom nektek! Probalkozom tovabbra is, remelem egyszer majd vege lesz ennek a purekorszaknak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!