15 hónapos kisfiam nem hajlandó "ízetlenül" enni. Nem lesz baja, ha azt eszi amit mi?
Figyelt kérdés
Már nagyrészt azokat az ételeket eszi, mint mi, de ha neki nem ugyanúgy ízesítve adom, nem eszi meg. A miénkből kér csak. Nem főzök nagyon sósan, nem használok sok fűszert amúgy. Ez nem nagy gond?2019. jún. 7. 05:36
1/13 A kérdező kommentje:
Ha valamilyen okból bébiételt kap, azt sem eszi meg, csak ha "ízesítem" kicsit.
2019. jún. 7. 05:41
2/13 anonim válasza:
A zoldfuszerektol nem lesz baja, csak a tulsozasra figyelj, nem tesz tul jot az embernek, nektek sem.
3/13 anonim válasza:
1 éves múlt..már eheti rég azt amit ti. 15 honaposan persze hogy vágyik ízekre! Mindkét gyerekem 1 éves kora körül kezdte a mi ételeinket enni. Kislányom 11 hónaposan, ugyanis nyaraláson hiába vittük le étkezésekhez a kis bébiételeit, mindig a svédasztalos kinálatból akart enni. Marhapörit, sültcsirkét, bolognait, rizseshúst, mindent! (ami nem csípős persze). Semmi baja nem volt utána egyszer sem.
4/13 anonim válasza:
Egy éves kortól kb. én se főztem külön.
5/13 anonim válasza:
11-12 hónapos korától az enyém is ugyanazt ette, mint mi. Kevesebbet sóztam, de ugyanúgy ette a húslevest, a pörkölteket, a gulyást, sült kolbászt (vagyis inkább a mellette sült krumplit és répát), stb.
6/13 anonim válasza:
Emberek!!!
Szerintetek nagyanyáink dédanyáink...stb mivel etették a gyerekeiket??
Biztos hogy nem üveges bébiétellel! Persze hogy adhadsz a ti kajátokból.
7/13 anonim válasza:
Már 8 hónaposan ehette volna azt, amit ti. (Kevés kivétellel)
8/13 anonim válasza:
Ízfokozók, aromák, tartósítószerek, egyéb adalékanyagok és a túl sok só kerülése ajánlott. No meg a hozzáadott cukoré, de erről megoszlanak a vélemények 🤷🏻♀️
9/13 anonim válasza:
9-10 hónapos koruktól azt eszik a gyerekek, amit mi, 11 hónapig tojásmentesen, utána teljesen. Fűszerrel, mindennel.
10/13 anonim válasza:
KB 10 hónapos korától ugyanazt eszi mint mi. Annyit viszont változtattam, hogy kevésbé sózok, borsozok, mindannyian így eszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!