Gond lehet ha a 7,5 hónapos babám nem hajlandó napközben tápszert enni? Többi lent.
Sziasztok!
A 7,5 hónapos babám kb 2 hete nem fogadja el a tápszert,próbáltuk másik fajtával is pizsama hamival is de nem kell neki.
Elöszőr a fogzásra gyanakodtam mert jön a 2 felső foga borzasztóan nyügös miatta,de akkor este se fogadná el.Nappal csak kanállal hajlandó enni. A napi étkezés így néz ki jelenleg: reggeli tejpép,tízórai gyümi,ebéd valami húsis kaja,uzsonna baba puding vagy gyümi,vacsi tápszer. Egyszer kell éjszaka még akkor is megeszi a tápszert. (180 ml)
A vízet azt elfogadja a cumisüvegből. A védőnő szerint baj ha csak ennyi tápszert eszik,de nem eszik meg többet bármit csinálok. Szerintetek gond? Vagy mi változhatot ami miatt nem kéri?
Probálkozom minden nap természetesen,de meglátja az üveget és össze szorítja a száját.
Próbáltam hjdegebben és hidegen is de nem jött be.
Az a fura,hogy este meg meg eszi,ezért nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!