Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Milyen teát adjak "idősebb"...

Milyen teát adjak "idősebb" csecsemőnek?

Figyelt kérdés

9 hónapos a lányom. Anyatejes, de két-három étkezése ki van váltva, jó evő, semmire nem volt eddig érzékeny.

Alapvetően vízivás-párti vagyok, de alternatívaként, főleg ha jön a hűvös, teàval szeretném megismertetni.

Mit javasoltok? Filterest nem adok neki, teaboltos teákra gondolok. Típusban:

Zöld/gyümölcs/roibus?

Ízesítés:

Van olyan anyag, ami ne legyen benne (pl kókusz.m vanília stb)?

Jó lenne azért édes, mert cukrozni nem fogom.

Próbàltam ma kamilla teát, de nem kérte. A filteres meggyteám ízlett neki (de csak kóstolásnyit adtam)?

Köszi.

2019. okt. 3. 14:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak gyümölcs és rooibos, ezekben nincsen tein. Gyümölcsteábol mehet a felnőtt is, de én biztosan vennék neki bébi teát.
2019. okt. 3. 14:36
 2/12 A kérdező kommentje:
De a bébi tea mit tud a simához képest? Egyet megnéztem, az cukrozott.
2019. okt. 3. 14:42
 3/12 anonim ***** válasza:

Gyumolcsteat

A fiam nagyon szerette a saga teát, bár az filteres

2019. okt. 3. 14:46
 4/12 anonim ***** válasza:
A Rossmannak van saját márkás filteres babateája. Nincs benne semmi vsúnyaság és cukor nélkül is finom. A lányaim nagyon szeretik. 😊
2019. okt. 3. 15:05
 5/12 A kérdező kommentje:
A csúnyaság állítólag a filter ragasztásában van. Meggondolom a babateát, de azért is kérdezek sima teát, mert holnap megyek bevásárolni a családnak őszre teaboltba, és gondoltam, neki is választok valamit.
2019. okt. 3. 15:26
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Akkor vágd fel a filtert és szórd be tojásba. De nem kellene ennyire rástresszelni, már 9 hónapos, nem kisbaba!
2019. okt. 3. 15:28
 7/12 A kérdező kommentje:

Magunknak sem adok szívesen filteres teát. Ez most ajándék volt nekünk, de így is bánom, hogy kibontottam, színezett víz, a polipropilénen kívül is.

Már 9 hónapos? 3 hóbapja táplálódik hozzá, egy csomó mindent még nem kaphat. (Így is bevezettem nála már sok dolgot a javasoltnál korábban).

Nem tudom, mi a rástresszelés a kérdesemben?

2019. okt. 3. 16:43
 8/12 A kérdező kommentje:
Pl. A Kínában termesztett teák ólomtartalma olyan magas, hogy màr 1-2 csésze is felnőtt számára releváns mennyiségű ólmot tartalmaz.
2019. okt. 3. 16:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Csipkebogyó, bodza én ezeket főzöm most a hűvösebb napokban. Ha betegek vagyunk, teszek bele kamillát is. Ezek mind vannak zacskós változatban.
2019. okt. 3. 17:03
 10/12 A kérdező kommentje:
És megissza natúran? Mennyi idős?
2019. okt. 3. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!