Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukak, apukak miert erzitek...

Anyukak, apukak miert erzitek ennek szukseget?

Figyelt kérdés

Tenyleg csak az ok erdekel, nem akarok megserteni senkit.

Szoval, facebookon miert posztoljatok minden csoportba gyermeketek szuleteset, extrem esetben a szules utani ELSO pillanatot? (Amikor meg mazos a pici es anyukara teszik)

Pl.: Fozos csoport, Star Wars csoport, Harry Potter csoport, vicces csoport, autos csoport, haziallatos csoport

Tehat barhova, tematol fuggetlenul.

Szep dolog, de szerintem nem tartozik idegenekre es nekem kisse "lajkvadaszat" szagu onnantol ... :(

Mit gondoltok errol?

2019. júl. 21. 10:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Amikor a kisebbikem született, meg amíg otthon voltam vele, elég sok tematikus csoportban voltam benne (vicces, főzős, horgolós, varrós, papírfonós, stb), nem csak babásakban, de én ezzel a jelenséggel nem találkoztam. Egy részükben még most is bent vagyok, bár már nem követem mindet aktívan, de tényleg nem igazán láttam még olyat, hogy nem babás csoportokba folyamatosan újszülöttek képét posztolgatnák. Egyszer egyszer biztos volt/van ilyen, de nem olyan gyakran, hogy szemet szúrjon. Mondjuk kisebb létszámú csoportban, ahol tényleg közösség is kovácsolódott, és tudják, ha valaki babát vár, ott még érzem is némi létjogosultságát, ha valaki megosztja az újszülött babája képét akkor is, ha nem tartozik a csoport tematikájába, de azt már furcsállanám, ha valaki teszem azt, az Asszonysutyorgóban tenné ugyanezt, ahol azt se tudják a többiek, hogy ki fia borja az illető, csak nyilván ott is be akarja zsebelni a gratulációkat (ami amúgy nem értem, miért jó, vadidegen emberektől).
2019. júl. 22. 08:54
 12/12 anonim ***** válasza:
En mar abban a csoportban is belefutottam... :D
2019. júl. 22. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!