Rosszabbak a mai fiatal anyukák, mint a 20-30 évvel ezelőttiek?
Ebbe egyre több helyen futok bele, viszont szerintem ennek jó része csak sztereotípia. Szerintem régen is ugyanennyi volt a neveletlen gyerek, mint most.
Talán csak az iskoláknak több lehetősége volt ezeket a neveletleneket megfegyelmezni és ezeket a lehetőségeket mára teljesen elvették tőlük. (Ez viszont már egy mélyebb kérdés)
Személyesen csak két fiatal családot ismerek, de velük semmi baj nincsen.
Én 8 órán át képes voltam játszani a sárra gyerekként.
Nem mondom, hogy normális lettem, de sokat segített, hogy nem volt ennyi elektronikai kütyü. A nevelést az adta meg, hogy minden hétvégén közösségbe jártunk szüleimmel és ott megtanultunk viselkedni. Erre jó a vallási felekezet is, meg a különböző kirándulós csoportok.
Anyámnak sosem kellett 7-20-ig dolgoznia. Nekem sokszor kell. Ennyiből nekem kellemetlenebb. Meg neki ott voltak a nagyszülők, aki tudtak segíteni, hiszen már 60 évesen nyuggerek voltak. Nekem nem lesznek ott. Nekem majd extra munkát kell vállalnom, hogy legyen szitterem.
Aztán tök mindegy, hogy milyen a helyzetem. Ezzel kell foglalkoznom és nem más helyzetével, főleg nem úgy, hogy az 30 éve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!