Csak én veszem észre, hogy a gyalogostársaim, főként a fiatal lányok egyre butább módon közlekednek gyalogosan a járdán? Hercegnő Level 100.
Imádok sétálni. Vidéki, nyugodt városból származom, pár éve élek Budapesten. Tömegközlekedéssel, és sétával jutok el bárhová, autót csak nagyobb bevásárlásokhoz, vidéki kirándulásokhoz használok.
Amikor vidéken járok, mindenki tud szépen, nyugodtan, a maga kis útján közlekedni, szemben jőve, gyalog a járdán. Mint a kiskacsák az anyjuk után. :)
Budapesten sétálok a járdán, határozott tempóban. Szemben érkezik két idős néni, beszélgetve egymás mellett. Szépen elhaladnánk egymás mellett, hárman kényelmesen megférve a járdán.
De nem sikerül a projekt, mert az idős nénik mögül kiugrik egy ~20 éves fiatal lány, megelőzi őket, beugrik hármunk közé, félrelökve az idős nénit, és engem is.
Majd rám néz, és elenged az ajka alatt egy k.csög szót, mert nem ugrottam le az autók közé, hogy ő sértetlenül elmenjen a nénik mellett.
Sétálok barátnőmmel bevásárlás után, kezemben a vásárfia. Ugyanez a szitu megismétlődik, fiatal lány kiugrik a velünk szembejövő gyalogosok közül, és egy az egyben nekem jön. Fél másodperc alatt zajlik le az egész. Az ütközős csaj csúnyán néz rám, barátnőm pedig lecsesz, hogy hogy lehetek ilyen bunkó egy lánnyal.
És ez naponta megesik. :) És 100%-ban fiatal, siető lány a másik fél.
Én vagyok a bunkó, hogy nem figyelem, mikor ugorhatok a saját utamról félre, vagy az emberek sietnek ész nélkül?
Pár hetente vagyok csak a fővárosban, eddig nem láttam ilyesmit.
Előzékeny vagyok maximálisan, viszont az ilyeneket tuti fellökném aztán nézhetne csúnyán a nevető szemeimbe.
Barátnő mellől lesed a fiatal csajokat és a legnagyobb bajod, hogy kcsgnek nevezett az egyik, biztos valami jobbat vártál.
Amúgy sem Pesten, sem más városban nem figyelhető meg ilyen jelenség, hogy főképp a fiatal lányok lökdösnek az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!