Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nálatok milyen a kapcsolata...

Nálatok milyen a kapcsolata apukának a gyerek/gyerekekkel?

Figyelt kérdés
Azokra lennék kiváncsi, akiknél nyilván jelen van az apuka a mindennapi életben. Mesélhettek aranyos, vicces sztorikat is:))

2019. júl. 15. 17:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
29%

Nagyon tudnak vetíteni az emberek, sokan nem merik bevallani, hogy rossz apának tartják a férjüket.

Anyám amíg együttvoltak erőltette a mosolyt az arcára és nyilatkozott elismerően és kedvesen apánkról, amíg otthon verték egymást, vertek minket, undorítóan beszéltek, de kifelé meg nekünk is jó apának állította be.

Miután elváltak, már egy szemét volt és rossz apa is..

Szerintem ezeket csak akkor lehet megállapítani, ha élőben látod, a legtöbben maguknak is hazudnak..

2019. júl. 15. 22:17
 12/17 anonim ***** válasza:

Itt a GYK-án, névtelenül, ugyan miért hazudna bárki is arról, hogy a férje vagy az apja jó apa?

Nagyon jó olvasni a jó apákról szóló válaszokat, örülök, hogy ilyenek is vannak!

2019. júl. 16. 14:55
 13/17 anonim ***** válasza:
4%

Mert jó érzés a megerősítés nekik, az elismerés, akkor is, h nem igaz, továbbá ilyenkor maguk is kicsit el tudják hinni ezt a képet. Vagy leírnak valami valóban pozitív dolgot, ami évente egyszer fordul elő, egyébként a mindennapokban pocsék apák, de azzal az egyel tudják győzködni magukat és keresik a megerősítést, hogy valóban jó apa a párjuk.

Az én anyám ezt csinálta és másokra kivetítve is ezt csinálja. Valaki 10 éve tett egy önzetlen dolgot, majd évekig rosszul bánt vele, de a mai napig azt a 10 éves dolgot hozza fel, hogy bizonyítsa mennyire rendes az illető.. mert ezt akarja hinni róla

2019. júl. 16. 17:11
 14/17 anonim ***** válasza:
76%

Kedves valaszolovagyok!

Én még azt sem tartom rossznak, ha valaki jónak mondja a házastársát úgy is, ha az nem igazán jó. Sokkal jobb, mintha szidja. Azon kívül az is pozitív dolog, ha valaki a másikban a jót látja meg, és azt emeli ki, nem pedig a rosszat. És a jóra emlékezik, nem a rosszra.

Sajnálom, hogy neked rosszak a tapasztalataid, de ne abból általánosíts. Én az első hozzászóló voltam, és nem hazudtam. Több mint három évtizede meg vagyok győződve arról, hogy egy angyalhoz mentem férjhez :-)

2019. júl. 17. 11:33
 15/17 anonim ***** válasza:

Nyilván a boldogan élnek amíg meg nem van többségben, nem a minden második házasság válással végződik, a tömérdek családon belüli erőszak meg házasságtörés.

Rettenetesen tudok örülni, ha jó apát látok valahol, de ritkán fordul elő, pedig "elit" helyen élek. Rendes férjből többet veszek észre, de nem eleget.

Szerintem aki jót mond a férjéről másoknak, és igyekszik erre minden alkalmat megragadni(névtelen fórum névtelen válasza), annak valami gondja van, vagy épp boldog. Remélem az első réteghez tartoznak többen.

2019. júl. 17. 17:46
 16/17 anonim ***** válasza:

"Szerintem aki jót mond a férjéről másoknak, és igyekszik erre minden alkalmat megragadni(névtelen fórum névtelen válasza), annak valami gondja van, vagy épp boldog. Remélem az első réteghez tartoznak többen."

Reméled, hogy ahhoz a réteghez tartoznak többen, akiknek gondjuk van? Én meg remélem, hogy csak elírtad.

Nagyon tévesen gondolkodsz, mert én pl. nem azért mondok jót a férjemről, mert valami gondom van, hanem azért, mert valaki feltett egy kérdést, én pedig őszintén válaszoltam rá. És azért is, hogy aki olvassa, lássa, hogy vannak jó férjek, vannak jó apák, és vannak jó házasságok! Az, hogy neked nem sikerült, nem jelenti azt, hogy mindenki más hazudik, akinek sikerült.

2019. júl. 17. 17:57
 17/17 anonim ***** válasza:
Kritikus kétkedőnek: olyan is van, hogy minden szép és jó, tökéletes, aztán valami közbe jön, bármi és mégis válás lesz belőle. Tehát nyugodtan el lehet hinni a szép történeteket, lehet, hogy a végük már nem lesz szép, de most még szépek. Elvégre minden házasságkötés olyan szép, nem igaz, mégis 20 év múlva az egész érzésből már semmi sem lesz. Vagy még korábban.. Ugyanakkor egy gyerek életében nagyon meghatározó az apa is, tehát ha a gyerekek és az apa viszonya ennyire jó, ahogy sokan leírják, akkor az a gyerekeket életük végéig elkíséri és most boldoggá teszi. Nem kell arra gondolni, hogy mi lesz majd, bármi lehet, de most tökéletes, erről írtak a többiek.
2020. júl. 14. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!