Mennyire vagyok hipohonder anyuka 1-10-es skálán?
A babám féltem még a legártalmatlanabb kisebb esésektől is.
Mindig leellenőrzöm a Bébiételeket nem veszek neki bogyós gyümölcsös dolgokat meg óvom az allergénektől.
A négylábú gyerekeim is iszonyat féltem pl tegnap kaptak egy sztarcsatella pép maradékot és aggódtam nehogy komoly baj legyen.
Ma megettem én magam egy kis üveg olíva bogyót és az egyik bogyóban egy kis kemény valamit éreztem ami miatt bepánikoltam és arra gondoltam lehet nem magoztak ki jól és elkezdtem kutatni a magja mérgező e kell e mennem gyomormosasra stb..

Hát ez nem igazán normális, de talán ha kicsit gondolkodnál, akkor rájönnél, hogy nyilván nem hagynak benne olyan dolgot ami mérgező.
Édesanyám néhány hónapos koromban kinyomkodta villával az eper levét, azt itatta velem, imádtam állítólag és lásd, itt vagyok, felnőtt, semmire nem vagyok allergiás az ég világon. Parasztgyerekként a kutyának adtam puszit, homokot ettem és teljesen egészséges vagyok. Mifelénk úgy tartják, hogy ezektől az élményektől lesz erősebb a gyerek immunrendszere.

Egy olajbogyó magtól nem lesz semmi bajod.
Azért ez nem normális:
A négylábú gyerekeim is iszonyat féltem pl tegnap kaptak egy sztarcsatella pép maradékot és aggódtam nehogy komoly baj legyen.
Ez nem tudom, hogy kutya vagy macska, de egyiknek sem való a gyerek megmaradt tejpépje. A kutyának a csoki méreg, a macskák legtöbbje pedig laktóz érzékeny.
Ha ennyire aggódsz, nehogy baja legyen tőle mi a fenéért adod oda nekik? Ez a nem normális dolog.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!