Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy 10-es skálán hanyasra...

Egy 10-es skálán hanyasra értékeled az életed gyerek (ek) előtt, valamint után?

Figyelt kérdés
2015. jan. 7. 15:52
 1/3 anonim ***** válasza:
10 előtte, 10 utána.
2015. jan. 7. 15:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
ezt nem lehet így értékelni, hogy melyik jobb... mindegyiknek megvan (meg volt) a maga szépsége... mikor nem volt gyerekem azért volt jó, mert nem kellett senkihez igazodni, nem kellett segítséget kérni ha valahova el akarok menni, szabadabb élete van az embernek, mikor meg már megszületik azért jó, mert itt van, mert látom ahogy fejlődik, minden napnak megvannak a maga szépségei gyerekkel is... szóval egyet értek az elsővel 10 előtte 10 utána :)
2015. jan. 7. 16:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem sem. Amíg nem voltam anya, más volt fontos. Akkor is volt értelme az életemnek, bár most érzem, így vagyok teljes. Előtte is volt nehézség, utána is, csak más. De velük boldogabb vagyok, mint nélkülük lennék, de ezt nem tudom reálisan megítélni, mert az egy másik élet lenne, ahol más lenne fontos.
2015. jan. 7. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!