7 hónaposom néhány napja tápszert kap.2 napja fél óránként ébred, fáj a hasa, fel van puffadva. A tápszertől, vagy mert most tanul cumisüvegből inni és sok levegőt nyel?
Figyelt kérdés
2 étkezés van kiváltva, napi egyszer kap tápszert és kétszer-haromszor szoptatok. 1 hete kapott először, de akkor csak 60-90 millilitert, folyamatosan emeltem, két napja eszik egész adagot. És két napja fél óránként ébred.
Mi lehet a baj? A tápszer, hogy sok levegőt nyel vagy valami egészen más? Új élelmiszert nem kapott tegnap.
2019. júl. 9. 07:59
1/8 anonim válasza:
lehet hogy nem jó ez a tápszer... meg kéne másikat próbálni.
2/8 anonim válasza:
Avent Natural cumisüveg és fej, direkt olyan hogy a levegő bent maradjon. Nálunk is tiszta hab a végén a cumisüveg belseje. Rengeteg levegőt nyelne. De lehet hogy tényleg másik tápszer kell. Nálunk hasfájós volt a pici, Milupa Sensitivet evett.
3/8 anonim válasza:
Tápszertől valszeg. Próbálj váltani.
4/8 A kérdező kommentje:
Cumisüveget nem tudok váltani, mert ez az egyetlen amit elfogad, lansinoh. Örülök, hogy végre rátaláltam. Avent, mam, nuk nem kell neki,anyatejet sem iszik belőlük. Akkor el kell menjünk orvoshoz, mert speciális tápszeem van itthon, tejfehérjeallergiára. Amikor felírták, nem itta meg, így azóta csak kínálgattam vele. Most egyszercsak megissza. Viszont úgy néz ki, hogy mégsem allergiás, ettől függetlenül orvos nélkül nem merek neki "akármit" adni. Péntekre van időpontunk. Addig mit csináljak? Ne adjak neki egyáltalán, vagy folytassam aztán meglátjuk?
2019. júl. 9. 13:29
5/8 anonim válasza:
7 hónaposnak minek tápszer? A tápersze azoknak a babáknak készült, akiknek az anyukájuk valamilyen oknál fogva nem tud szoptatni. Ne betegítsd tovább azt a gyereket. Elég neki az anyatej plusz a szilárd táplálék, a zöldség, gyümölcs, hús. Vagy ha nem lenne tejed - de szerencsére van -, akkor a szilárd táplálék.
6/8 anonim válasza:
Felhívnám a gyerekorvost/védőnőt hogy ez a helyzet, tápszerváltáson gondolkodsz, milyet ajánl. Nem fontos felirat i, kapsz vény nélkül is. Péntekre legalább látni fogod változott-e a helyzet az új tápszer hatására.
7/8 A kérdező kommentje:
Felhívtam a gyerekorvost, péntekre van időpont, nincs telefonos tanácsadás sajnos. Külföldön vagyunk, védőnő idekint nem létezik. Pénteken meglátjuk...
2019. júl. 9. 16:32
8/8 A kérdező kommentje:
Gyógyszertárban érdeklődtem, ott nem mertek semmit ajánlani, azt mondták várják péntekig, addig adjam tovabb amit eddig is kapott.
2019. júl. 9. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!