Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Többet kéne ennem? Suliba...

Többet kéne ennem? Suliba nagyon keveset eszek néhány falat meg egy kis inni való folytlejebb

Figyelt kérdés
egész nap kibírom egyszerűen nincs étvágyam reggel suli előtt se eszek semmit mert nem kívánom suliba pár falat otthon ez más mindent megeszek ami van mit csináljak hogy suliba is tudjak enni??
2016. febr. 10. 19:07
 1/2 anonim válasza:
Hagy magadnak időt! Én is ilyen voltam aztán szépen elhatároztam, hogy minden szünetben eszek valamit még ha csak 3 falatot is akkor is. Suli előtt meg mindenképp nyomj be legalább egy kis csokit vagy egy almát! Hidd el még után jól is fog esni csak neki kezdeni rossz... Inni meg mindenképp sokat kell inni, de vizet! Ha már szomjasnak érzed magad az már nem jó mert az azt jelenti, hogy 2 órával el vagy maradva (vagyis 2 órával azelőtt innod kellett volna, hogy okés legyen)
2016. febr. 10. 23:48
 2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm így fogom csinálni
2016. febr. 11. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!