Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lett harmadik babátok végül?

Lett harmadik babátok végül?

Figyelt kérdés
A férjemmel sose beszéltünk arról, hogy hány gyerekünk lesz, de amint megszületett az első éreztem, hogy szeretnék még kettőt biztosan (inkább hármat). Ezt tudja is a férjem, anyagi és egyéb akadálya (autó, lakás) nincsen, de a férjem nem szeretne többet. Nem beszélünk erről, Ő tudja, hogy én szeretnék egy harmadikat (mert a második babánk is már megszületett), én pedig tudom, hogy Ő nem szeretne többet. Az lenne a kérdésem, hogy akik hasonló helyzetben voltak végül lett harmadik gyereketek? Nem szeretném győzködni, szeretném, ha Ő is szeretne harmadikat, hogy “Magától” jusson eszébe. Időnk van, hogy esetleg meggondolja Magá, mert 32 évesek vagyunk. Tudom, örüljek, hogy van kettő egészséges, de ezt az érzést nem tudom semmissé tenni.

2019. júl. 8. 23:33
1 2 3 4
 31/32 A kérdező kommentje:
Nagyon elbeszélünk egymás mellett. Nem azért dolgozik ennyit, hogy a mindennapi kenyér meglegyen, hanem a nagyon luxusért... Nemsokára nem kell ennyit dolgoznia és akkor sokkal többet lesz itthon. Ha ismernétek nem beszélnétek Róla ilyen csúnyán. Rólam se, de így írva nagyon elmentünk a témától! Köszönöm a válaszokat!
2019. júl. 11. 15:01
 32/32 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Vállaltatok végül 3. gyereket? :)

2021. jún. 16. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!