Trombózis szülés után 8 hónappal?
Sziasztok
Izomlázszerű zsibbadás van a bal combomon egészen a vádliból indul és tegnap még csak alul a vádlim zsibbadt ma meg már a combomba is kisugárzik..
Azért nem lehet izoml@z mert tegnap semmi szokatlant nem csináltam tehát nem futottam nem erőltettem meg stb.
Egyedül csak a Magassarkúban mentem tegnap pár száz métert és esetleg még azt tudom elképzelni hogy amiatt terhelődött meg a bal lábam.
De ha izomláz lenne akkor mindkettő lábam zsibbadna..
Sógornőmnek volt trombózisa és azt mondta ha nekem is az lenne akkor lábra se birnek állni.
Vékony vagyok fiatal vagyok de szültem emiatt gondolom meg volt pár a családban de időseknek.
Nekem volt elég magasan és durva mélyvénás trombózisom, nagyon fájt, de járkáltam vele még pár napot, mire rájöttek. Vörös nem volt, viszont jól meg volt dagadva a másikhoz képest. Lábujjhegyre nem lehet vele állni egyébként, nem tart meg olyankor az a lábad. Ha ez megy és nincs megdagadva, nem hiszem, hogy az.
De lehet akár gerincsérv jele is a lábzsibbadás, -görcs, (és kb. bármi tünet) bár az meg inkább fentről szalad lefelé és jellemzően egy testhelyzetben jelentkezik durvábban (pl. leggyakoribb a statikus állás vagy totyorgás, hajlongás, bizonyos pózban ülés). Esetleg teszteld, hogy ha erre-arra mozgatod, csavarod, döntöd magad, hogy a derekad mozogjon, változik-e.
De persze ez csak látatlan laikus ötletelés, inkább menj el a háziorvoshoz.
Voltam a haziorvosnal.
Azt mondta csak az ideg csipodott be.
Írt fel flectort.
Azt mondta ha be lenne kemenyedve a vádlim duzzadt lenne stb akkor lenne esélyes.
De a bal labommal a lábujjhegyemen alva tényleg nem bírom megtartani magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!