Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ennyire nem számít a kor?

Ennyire nem számít a kor?

Figyelt kérdés

Megdöbbenten olvasom, hogy egyesek szerint még 50 évesen sem késő szülni, és már már az a sátán, aki megmeri mondani ezeknek a nőknek, hogy 40-45 fölött már nem igazán kellene.

Én értem, hogy sokaknak nem húsz évesen jött el a nagy ő. Megértem hogy tanultak aztán dolgoztak. Megértem azt is, hogy valakinek eddig nem jött össze. De azért na, 45-50 évesen szülni?!

Nem túlzás ez?

Aztán jönnek a válaszok, hogy neki van ilyen olyan ismerőse, 90 évig élt, ő maga letagadhatna 20 évet is. Tényleg csak az számít, hogy valaki minden áron gyereket hozzon a világra míg él?

A gyerek ennyire nem fontos, hogy 20-25 éves korára vagy szülő nélkül marad, vagy pedig a szülőt kell hogy ápolja?

2019. jún. 27. 13:00
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Kérlek linkeld be, hol olvastad hogy fiatalon szültem, és büszke vagyok rá.
2019. jún. 29. 10:00
 22/22 anonim ***** válasza:

Te meg linkeld be, hogy hol olvastad oly megdöbbenve, hogy 50 évesen sem késő szülni.

Nem tudom, hogy hány évesen szültél, de azok verik a nyálukat és foglalkoznak ennyire a tőlük eltérő életet élőkkel, akiknek 1.nincs saját életük, vagy 2.megerősítést várnak a saját döntésük helyességéről (jelen esetben, hogy "igen, én csináltam jól, hogy 20 évesen szültem"). Ezt a megerősítést itt nem fogod megkapni, mert a többség élete még mindig több, mint fiatalon lebabázás...

Ha meg gyermektelenül foglalkoztat ez a kérdés, akkor sürgősen keress valami értelmet az életednek.

2019. jún. 29. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!