Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A cigányoknál mennyire számít...

A cigányoknál mennyire számít ritkának az, ha valakinek nincsen gyereke?

Figyelt kérdés
2019. jún. 10. 08:08
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

Azért előfordul.

Tudok olyat (38 éves férfi), akinek nagy valószínűséggel nem is lehet pl...

25-30 éves cigány nőket is ismerek, ahol nincs gyerek. Bár ezek mind értelmes, normális emberek, nem az iskolázatlan, butább réteg....

2019. jún. 10. 08:32
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Legutóbb bent voltunk a kórházban a gyerekkel, a szobatársunk egy cigány csaj volt a kisfiával. Örök témája volt, hogy ő milyen vén, már letettek róla a családjában, hogy lesz gyereke. Aztán kiderült, hogy 19. :D
2019. jún. 10. 09:08
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
Attól függ milyen cigányokról beszelünk,mert ezerféle van. Van ismerősi körömben olyan,ahol évente pottyantanak egyet,van ahol egy van de már nem akarnak többet,van ahol nem jön össze és van hol egyáltalán nem szeretnének pedig fiatalok.
2019. jún. 10. 09:22
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
Ez jo kérdés.Van egy vevőm,21 éves 4 gyerek anyja.És szerintem lesz még nekik.🙄
2019. jún. 10. 09:48
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Anyukam tanito no es azt mondja, mar a ciganyoknal is egyre inkabb megfigyelheto, hogy nem vallalnak be sok gyereket. Azt mondja azert, mert ok megtapasztaltak mennyire rossz korulmenyek kozott eltek es jobbat szeretnenek a gyerekeiknek. Szerintem ez teljesen normalis hozzaallas. Azt mondja az utobbi 2-3 osztalyaban mar a 3 gyerekes csalad is ritka volt. En ismerek olyat akinek 30 evesen nincs gyereke de lehet, hogy lesz neki is meg.
2019. jún. 10. 11:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ hány évesekre gondolsz.

Van olyan 35 éves nő aki most akar gyereket. Van olyan aki 24 és most várja a hatodik kisfiát. Azt mondta addig fognak próbálkozni amíg nem lesz egy kislány.

2019. jún. 10. 17:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerinten ritkának számít. Nagyon...

(Sajnos) én egy olyan helyen lakok, ahol mondhatni sok a cigány. Korombeli lányok (17-18éves) mindig babakocsit tolnak. És nem, nem a testvérüket tologatják. Van egy nő, akit csak nagy hassal látok. Ahogy megszülte az egyiket, már úton is van a következő. Kórházban voltam az elmúlt 2 hétben, és a páciensek fele cigány volt. Volt, aki elhozta a nagy családot is. Nem tudtam eldönteni, hogy hány kismama volt köztük.

2019. jún. 23. 16:52
 8/9 Adri+ ***** válasza:

Olyan piramnyat / romnyat te láttál már : akinek nincsen Gyermeke?

Melyik az? 😂😉😎

Szép éjszakát kívánok Neked :

Adri+

2019. okt. 12. 23:33
 9/9 anonim ***** válasza:

Adri+:

A Baranyai Zolika...

2019. okt. 13. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!