2 év körüli kicsik anyukái, ti heti szinten hány "gyermekmentes" napot tartotok?
Változó volt, néha hetekig semmi, máskor heti 3 alkalom. Nagyszülőknél kb 3-4 havonta 1x aludt éjszaka. Nappal legtöbbször a férjemmel megoldjuk, ha tényleg időpontos-sürgős akkor édesanyám volt vele. Anyósom is volt vele néha, ha a férjemmel kettesben mentünk el, vagy 2 havonta, de ugye ha tervben volt nagyszülőnél alvás, akkorra csináltunk kettesben programot.
A nagyról van szó, nem dolgoztam 2 éves korában. A kicsi most 2 éves de dolgozok, ő bölcsis.
Nekem mondjuk 2 gyermekes anyukaként is zavaró, mikor hetfőn a férjemmel volt a 2 gyerek míg elmentem 2 helyre, 30+ fokban, és még 2 két év körüli gyereket is megállás nélkül hallgatni kellett. Szóval én nem vagyok híve a mindenhova rángassuk a gyereket dolognak.
Heti szinten zéró. Olyan van hogy el-el megyünk pl moziba az apjával, vagy legutóbb ügyet intéztünk és addig más vigyáz rá. Vagy hogy én megyek egyedül vhová, bevásárolni, csavarogni, tornázni, de olyankor az apjával van. Éjszakát még soha nem töltött nélkülünk, nem még másnál. Szívesen elmennénk már a férjemmel egy koncertre, ha lesz rá lehetőség, akkor anyukám fog átjönni és vigyázni rá.
Én rendszeresen lepasszolt gyerek voltam és bár jól éreztem magam a nagyimnál voltak gondjaim belőle. Nem akarom, hogy csak hasonló gondolatok, érzések felmerüljenek a fiamban.
Havi 1. Vagy kéthavonta, mikor hogy..
Ilyenkor anyával van.
Amigy úgy időzítem az orvost pl most megyek nődokihoz, hogy mikor letudtam, elmegyek turizni. Ilyenkor párom van a gyerekkel.
"
"Az üzenet szövege:Szia!
Bocsi, hogy csak így privátban rádírok és olyan kérdést teszek fel, ami nem kapcsolódik a témához, de lenne egy kérdésem, amit máshogy nem tudok feltenni, csak így.
Megszakításos védekezésnél mire kell figyelni, hogy ne legyen baj?
Előre is köszönöm a választ"
Mondjuk arra hogy a megszakítás nem védekezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!