Ti tartotok apák napját?
"Köszöntik a gyerekek az apjukat, a nagypapát és a keresztapjukat is."
Jajj, megint ez a kavar! A gyereknek ennyi apja van? Komolyan ez nem férfiak napja, hanem apák napja. De anyák napján is van ez a hülye szokás, hogy a létező összes nőnemű rokont felköszöntik. Nem értem, hogy mire jó.
A fiam az apját köszönti, az apja (a férjem) meg a saját apját. Én is a saját apámat, aki az én apám, nem a fiamé, szóval neki nem kell. Ha lesz nagypapa nap, majd akkor.
Ez olyan, mintha olyan napon ünnepelném a névnapom, amikor nincs is, azzal a felkiáltással, hogy úgyis lesz, ezért miért ne. Pfff.
A kérdésre válaszolva, igen tartjuk.
"Ez olyan, mintha olyan napon ünnepelném a névnapom, amikor nincs is, azzal a felkiáltással, hogy úgyis lesz, ezért miért ne. Pfff."
nem egészen mert ha te anna vagy, semmi közöd a petra névhez, de anyukád ugyan úgy anya, mint te. Amúgy meg miért baj? Te nem így szoktad, kész, a másikat miért kell ezért lenézni? sose értem meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!