2 év körüli kicsik anyukái, ti heti szinten hány "gyermekmentes" napot tartotok?
Hát azért, hogy elmenjek kikapcsolódni, azért nem hagyom otthon a gyerekem.
Bármi dolgom van, tud jönni velem. Azért vagyok otthon vele, hogy velem legyen...
A kisfiam októberben lesz 2 éves. Eléggé anyás-apás. Sokszor visszük a nagyszülőkhöz,ha ügyet kell intézni,bár meg egyszer sem aludt ott. Ráadásul szinte úgy kell elosonni,h ne vegye észre...
Jól elvan nélkülünk,de ha nem érünk vissza az ebéd utáni alvásra,akkor tuti,h nem alszik el.
Nem is tudnám egyenlőre otthagyni éjjelre,maximum,ha muszáj lenne. Ősztől bölcsibe megy,mert vissza kell mennem dolgozni,szerintem (eleinte) ott is lesznek gondok az alvással.
Ha dolgom volt, akkor akår hetinkétszer is pár órára, gondolok itt ügyintézésre, olyan helyen vásárlásra, aholvá nem szívesen viszem magammal pl.
Kikapcsolódni? Hát talán félévente 1x egy esti program, ezen felül fodrász kozmetikus 2 havonta kb, ha ezt os kikapcsolôdásnak veszem.
Nulla.
Nagyszülő vagy rokon nincs, akire bízhatom, az apjával nincs el. Eddig kétszer 20 percig voltam boltban egyedül, meg kétszer anyák napján, de végig ordította.
A férjem meg nem érti, hogy miért vagyok kikészülve idegileg.
4es, miért mártíranya az akinek nem jelent örömet hogy elvigyék a gyerekét hogy ő szórakozzon? Én kiéltem magam a gyerek előtt, most már az a jó ha közös programokat csinálunk, nincs igényem másra. Persze az is normális ha valakinek van, de nem kellene ilyen primitív proli módon megnyilvánulnod csak mert nem egyezik a véleményed valaki máséval.
Én is mondhatnék rólad hasonlókat hogy minek kellett neked gyerek, ha saját magad fontosabb vagy, meg hasonlók, de nem teszem. Nektek az a jó, nekünk ez. Én elfogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!