Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, mi a véleményetek...

Anyukák, mi a véleményetek erről a kérdésről?

2010. júl. 9. 13:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
57%

kösz de tényleg nem értettem mi sértőt irhattam .. most már megnyugodtam hogy nem sértettelek meg

én is feleslegesnek tartom és nem államügynek hanem magánügynek .. a lányom a mai napig bácsinak hivja az apját - szeretetből- nem apának. ezen is ki lehetne akadni de tudjuk mindketten hogy tőle van...

2010. júl. 9. 14:40
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Hat nem azert mondom de ha az en parom megkerdojelezne hogy kitol van a babam akkor szepen kinyitnam neki az ajtot es megmondanam neki hogy merre menjen... Az a ferfi aki nem bizik a felesegeben/parjaban az minek csinal neki gyereket? Aki meg tudja hogy nem az ove az meg fizesse ki a tesztet.

De szerintem tobb ferfi megy felre manapsag mint no, es sajnos a nok nem tudnak semmifele tesztet csinalni arrol hogy megcsalta e oket a parjuk vagy nem...

2010. júl. 9. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!