Anyukák, mi a véleményetek erről a kérdésről?
meddő vita.
bárki gyanusitható.
aki meg tudja kitöl van a gyerek úgyse érdekli az eredmény egyébként mennyivel lenne jobb ha a szülés utáni örzőben a kisebbség üvöltözése törné meg a csendet és a boldogságot amiért vitatkoznak az eredményen hogy
De hát gázsi a tied .... aztán csatt csatt két pofon
Mivel ez egy idióta ötlete, ezért nem is érdemes ezen mérgelödni.
1. A legtöbben igencsak hözöngnének, ha fizetni kellene még ezt is - mert ez nem pár filléres vizsgálat, és erre az államnak nincs pénze.
2. Ezzel egyrészt a tisztességes anyákat megaláznák, másrészt egy csomó müködö házasságot tönkretennének. Ugyanis sok olyan család van, ahol az apa ugyan nem biztos abban, hogy az övé-e a gyerek, de nem foglalkozik vele, HA viszont ott van papiron, akkor lépéskényszerben van, mert egyébként férfiatlannak tekintik.
3. Egy ilyen vizsgálat kötelezöen nem lehetséges, mert sérti a személyi jogait az embereknek, nyugaton még az is büntetendö, ha az anya tudta nélkül végeztet a feltételezett apa.
Szóval az egész csak arra jó, hogy itt feldühitsen embereket, minél kevesebben reagálnak rá, annál elöbb kifut a téma.
Kedves Első,
Nem a te válaszod a sértő, hanem a kérdés, amir belinkeltem. sajnálom, ha félreérthető volt. de már a kommentet írtam, mikor a te válaszod megjelent.
Mégegyszer bocsánatot kérek
Mindenki válaszát köszönöm
ezek szerint nem csak én érezném megsértve nőiességemet, anyaságomat egy ilyen döntéssel :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!