Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, mi a véleményetek...

Anyukák, mi a véleményetek erről a kérdésről?

2010. júl. 9. 13:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%

meddő vita.

bárki gyanusitható.

aki meg tudja kitöl van a gyerek úgyse érdekli az eredmény egyébként mennyivel lenne jobb ha a szülés utáni örzőben a kisebbség üvöltözése törné meg a csendet és a boldogságot amiért vitatkoznak az eredményen hogy

De hát gázsi a tied .... aztán csatt csatt két pofon

2010. júl. 9. 13:54
 2/12 A kérdező kommentje:
Elsősorban anyukák véleménye érdekel. Mert szerintem ez sértő minden hűséges anyára nézve.
2010. júl. 9. 13:56
 3/12 anonim ***** válasza:
56%
a válaszom sértő??????
2010. júl. 9. 14:01
 4/12 anonim ***** válasza:
56%
ezzel a névvel szerinted férfi vagyok???
2010. júl. 9. 14:01
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ezzel nem az a bajom, hogy sértő, mert hát ennyi erővel sok minden sértő lehetne, amit ma már természetesnek veszünk (pl. az apai elismerő nyilatkozat, hiszen miért is nem hiszik el csak úgy, nyilatkozat nélkül - ez is olyan, amit már megszoktunk). Nekem ezzel az a bajom, hogy teljesen fölösleges dolog. 100 családból van mondjuk kettő, ahol nem biztos, hogy az apának hitt személy az apa, és a kettőből egynél be is bizonyosodik, hogy másé a gyerek. Ezért komolyan megéri a másik 98 esetben is a teszt? Tényleg annyi pénze van ennek az államnak, hogy ilyenekre költeni lehessen?
2010. júl. 9. 14:03
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Mivel ez egy idióta ötlete, ezért nem is érdemes ezen mérgelödni.

1. A legtöbben igencsak hözöngnének, ha fizetni kellene még ezt is - mert ez nem pár filléres vizsgálat, és erre az államnak nincs pénze.

2. Ezzel egyrészt a tisztességes anyákat megaláznák, másrészt egy csomó müködö házasságot tönkretennének. Ugyanis sok olyan család van, ahol az apa ugyan nem biztos abban, hogy az övé-e a gyerek, de nem foglalkozik vele, HA viszont ott van papiron, akkor lépéskényszerben van, mert egyébként férfiatlannak tekintik.

3. Egy ilyen vizsgálat kötelezöen nem lehetséges, mert sérti a személyi jogait az embereknek, nyugaton még az is büntetendö, ha az anya tudta nélkül végeztet a feltételezett apa.

Szóval az egész csak arra jó, hogy itt feldühitsen embereket, minél kevesebben reagálnak rá, annál elöbb kifut a téma.

2010. júl. 9. 14:06
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja, még valami. Mi van akkor, ha az van, amit ír a kérdező, hogy kötelezővé teszik, de az apa nem vállalja a vizsgálatot? Ehhez tán csak van valami alkotmányos joga, nem? Teszem azt, szorult belé annyi tisztelet a felesége iránt, hogy azt mondja "Kérem, nekem nem kell ilyen vizsgálat, mert elhiszem a feleségemnek/élettársamnak/páromnak, hogy hűséges, fölösleges vizsgálathoz pedig nem járulok hozzá." Ilyenkor mi van? Pláne, hogy szerintem az esetek többségében ez lenne a férfi reakciója, mivel a rendes, becsületes asszonyka máskülönben kiverné a hisztit (szerintem jogosan is), hogy hát ennyire nem bízik benne? És tessék, máris nincs értelme az egésznek, megint csak ugyan ott tartanánk, hogy csak azok vennék igénybe, akiknél vitatható az apa személye.
2010. júl. 9. 14:07
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szegény szerencsétlen átvert férfiak...ha lesz időm majd megsajnálom őket.Egyébként szerintem is felesleges pénzkidobás.Inkább az egyedülálló anyákra kéne költeni,mert azoknak valóban szükségük van rá,és érdekes módon sokkal többen is vannak...nahát,vajon miért?
2010. júl. 9. 14:09
 9/12 A kérdező kommentje:

Kedves Első,

Nem a te válaszod a sértő, hanem a kérdés, amir belinkeltem. sajnálom, ha félreérthető volt. de már a kommentet írtam, mikor a te válaszod megjelent.

Mégegyszer bocsánatot kérek

2010. júl. 9. 14:18
 10/12 A kérdező kommentje:

Mindenki válaszát köszönöm

ezek szerint nem csak én érezném megsértve nőiességemet, anyaságomat egy ilyen döntéssel :-D

2010. júl. 9. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!