Mit gondoltok ezekről a BABANEVEK- ről?
Kislány : Liana , Glenda , Násfa , Zsera
Kisfiú : Zerind , Léviusz
Horány Amira
Horány Abigél
Horány Veronika
Horány Patrik
Horány Gergő
Horány Vince
Ez mindenkinél egyéni. Ha neked ez tetszik, add ezt.
(Az hülyeség, hogy a gyerek utálni fog az adott névért. Én sem szeretem az enyémet, de tiszteletben tartom, hogy a szüleim ezt választották nekem.)
Mi közös megegyezés során jutottunk Vincére és Kamillára. Majd igyekszem úgy nevelni a bébit, hogy együtt tudjon vele élni. :)
Azért mellőzzétek az ilyen névhasonmásokat , már nem olyan világban élünk mint a 90-es évek😃 hogy csúfolják a neve miatt mert nem Józsefnek meg Máriának hívják😆
2019-et írunk!! :D
Sok itt az aggastyán
:) aggastyan lehet sok van de egy muveletlen taplo paraszt is aki (segitek) te vagy. A te neveid kozt is akad olyan ami nem egy modern nev csak annyira primitiv vagy, hogy a listan kivul nem sikerult a jelentesig meg a nev eredeteig is eljutni. Persze amugy tokre mindegy is, mert vannak akik ezt leszarjak es amugy en sem a szarmazasa miatt adnam ezeket a neveket (mas neveket se). De midnenesetre a Jozsef nevet nem azert adja a többség mert a nagypapa is az volt meg mert "jóvanaz ide a tanyara" de hiaba beszelnek neked kulturarol, vallasrol, nyelvtudomanyrol, történelemről. Sztem meg azt sem tudod, hogy a muterod mikor szuletett nemhogy bmit a vallasrol vagy a tortenelemrol. 👏
Egyebkent mi a f a s z n a k kerdezted meg mit gondolunk ha utana beleallsz egy vitaba h gyozkodjel h de ezek jok es gondoljuk maskeppen. Nekunk (a tobbsegnek) nevetsegesek, szarok, gagyik, röhejesek, szanalmasok, tul vannak tolva. De meg egyszer ki nem f o s s a le, hogy neked tetszik. A vilagban te kisevb vagy mont sgy legy szara
A gyerekednek adhatod azt a nevet is h Dzsingisz b+ akkor se lesz kulonkeges ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!