Mit gondoltok ezekről a BABANEVEK- ről?
Kislány : Liana , Glenda , Násfa , Zsera
Kisfiú : Zerind , Léviusz
Liana - Liana, mint egy fogamzásgátló, vagy a Suzuki Liana;
Glenda -> Gelenda Gerenda :D
Násfa.. “ Van az a lány, Násfa, Hársfa, tudod..” Násfa egy násfát (arany nyaklánc) kapott a férjétől. Násfa betolja a kertkapu násfáját (tolózár) mikor elmegy otthonról.
Zsera - Zserbóó. Vagy a disznó zsera’.( nem anyakönyvezhető)
Zerind- hering?
Léviusz - mint egy görög/római akárki (Szerencsére ez sem anyakönyvezhető)
Amira, Herta, Amália, Hajnalka, Heléna, Korina, Norina, Zsanna, Zina,
Zille, Hermina, Helka, Leila, Polett,Inez,Méda, Írisz, Danuta,Zelina, Elvira,Tália, Flávia, Édua, Aletta,Indira, Lelle.. Ezekről a többség tudja, hogy lány név, mégsem annyira tömeg.
Azt ne felejtsd el, hogy jobb esetben 60-90 évre választasz nevet, nem csak addig, míg kicsi, cukika baba..
Különlegessel.A Násfa nem tetszik.A legszebb szerintem a lánynevek közül a Glenda.
Zerind a kisfiam úgyhogy egyértelműen a leggyönyörűbb nekem.A Léviusz nekem sok inkább Lévit adnék simán.
"Mellesleg nem falun lakunk hogy ilyen nevet kapjon :DD"
Tehát szerinted Erzsébet, Péter, János... Stb csak falun van? Szerinted attól különleges lesz a gyereked mert ilyen röhejes nevét adsz neki?
Tényleg ilyen ostoba vagy, vagy csak megjátszod?
Utolsó, viszont olyan is volt akinek Zerindnek hívják a fiát, tehát a te logikáddal élve az is tucatnév? :-D
Kérdező, a te neveid nagyon nem tetszenek. Nekem is különleges nevem volt bántottak is miatta sokat így megváltoztattam. Semmivel sem lesz több a gyereked csak mert 4-5 éves koráig nem tud bemutatkozni rendesen.
Ha csak ezek lennének akkor a Liana és Zerind de egyik se tetszik. Zerindről mindig Nagyzerind település jut eszembe, Liana meg túl feltűnősködő, akkor is ha most elég felkapott lett, hármat is ismerek a 3 év alatti korosztályban, és meg fogsz lepődni, de falun. Általában faluban divat minél extrémebb nevet adni.
ami különlegesebb de nekem tetszik:
Hornyák Karolina
Hornyák Alina
Hornyák Liza
Hornyák Edvin
Hornyák Henrik
Hornyák Erik
Azt gondolom, hogy ismét egy senki, aki egy névadással akar valaki lenni. :)
Add csak ezeket, biztos illik hozzátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!