Mit gondoltok ezekről a BABANEVEK- ről?
Kislány : Liana , Glenda , Násfa , Zsera
Kisfiú : Zerind , Léviusz
Liana - elfogadható, bár inkább külföldi
Glenda- mint valami gyógyszer..
Násfa- akkor már miért nem Virág??
Zsera- nekem valami kaja ugrott be.
Zerind- fiú vagy lány?
Léviusz- na ez is valami gyógyszer.
Nem muszáj Erzsébetnek lennie hogy nagy ritka név legyen, de hát könyörgöm.. Maradjunk már egy értelmes határon belül.. Nem egy betegség hanem egy gyerek nevét szeretnéd kitalálni. Ráadásul olyan sok szép név van.
Pl: Lány : Nikolett, Viola, Zsófia, Henrietta, Melinda.
Fiú : Vince, Sándor, Konrád, Gábor
Ezek egyáltalán nem gyakoriak mostanában.
Inkabb akkor a tucatnevek kedves kerdezo. En elfogadom ha neked tetszik de nem attol lesz egy ember különleges vagy egyedi, hogy Liana a neve vagy Zerind.
Nekem is tetszenek a különleges nevek. Olyan nevek amiket nem ertenek felre majd, olyan ami egyertelmu az emberek 99%-nak, hogy az noi v ffi nev-e stb. Nekem bevallom nem teszenek ezek, valszleg visszakerdeznek, hogy mii? Sot lehet nem tudnam h a kicsi Zerind fiu v netan leany.
Tobbsege annyira tavol all tolem, hogy meg egy aranyhorcsognek sem adnam, nemhogy a gyerekemnek, de kivanom talaljatok meg az igazi nevet.
Hát ezek a nevek bizony meg se közelítik a Sándor, Melinda stb... 100ezredik neveket😃
Mellesleg nem falun lakunk hogy ilyen nevet kapjon :DD
Azért hogy gyűlölne engem amiatt hogy Lianának vagy épp Zerind-nek neveztem el , erősen kétlem .
Tovább várom a neveket! :)
“Horány” vezetéknévhez aki tud neveket , az segítsen !
Koszonom 😊☺️
Igazad van, ahhoz a Zseraesz a jo.
Amugy mi nagyvarosban (hat ha jol tudom Mo 3.legnagyobb varosaban) elunk es akad par Melinda meg Sándor... Lehet nem ennyire felvilagosult kornyek ez vagy nemtudom. :) sztem te add ezeket, ne alazd mar meg a gyereket egy Máriával Saroltaval, Katalinnal, Annaval, Istvánnal, Belaval vagy Attilaval. Nem eleg nagy nevek ezek neked. ;) ezek amolyan falusi paraszt nevek csak. Legyen Liana vagy
A felsorolt nevek nekem nem tetszenek, de nem is nekem kell, hogy tetsszen. Ha ennyire kulonleges nevet adaz szerintem adj masodiknak egy altalanosabbat is, hogy ha ugy van, felnottkent konnyen tudjon valasztani.
A vezeteknevhez en kb ezeket a neveket tudom elkepzelni, ami altalanosabb: Linda, Karola, Regina, Bernadett, Aurora, Szilard, Kornel, Mark, Levente
Ha valaki csak a nevétől lesz különleges, az elég gáz. Nem nagy érdem, hogy ritka (lüke) nevet kapott a szüleitől. Talán mással kéne kitűnnie majd a tömegből és akkor Jóskának is hívhatják, nem az lesz a lényeg. A gyerek nem marad ám baba örök életére. Egyszer majd Násfa néni meg Zerind bácsi lesz belőle. (brrrr!)
De úgy cseszed el a gyerek életét, ahogy jólesik, te gyereked. Csak ne csodálkozz, ha 18 évesen farokfelvágva rohan megváltoztatni, mert addigra pont elege lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!