Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi ez a "baba igényli" mánia?

Mi ez a "baba igényli" mánia?

Figyelt kérdés
Mindenhol ezt hallani és ezt olvasni..igényli ezt, igényli azt..és mégis hogyan, talán leadja kedves anyukának formanyomtatvànyon az igénylèst vagy mi fene?
2019. jún. 21. 22:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
82%

Tetszik a kiegyensúlyozott hangulat ez alatt a kérdés alatt.

Azt se felejtsük el, hogy sok szülő önigazol. Ha pl két szobásban laknak, és egyelőre nem reális lehetőség a költözés, akkor hirtelen az lesz, hogy a gyerek a közös hálószobát "igényli", és mindenki hülye, aki külön szobában altatja. Holott csak arról van szó, hogy minden család más, minden helyzet más, és próbálunk a lehető legjobban alkalmazkodni. Sem a külön szoba, sem a közös nem A Szentséges Kizárólagos Megoldás, hanem sokfélék vagyunk, sokféleképpen élünk, és erről lehet mesélni egymásnak. De amikor ilyenek miatt egymásnak esnek emberek, és ordít a soraikból a frusztráció és az önigazolás... brrr :)

Egyébként és in ilyen vagyok, csak 2 szoba van, még egy pár évig így lesz :) nem gondolom, hogy húdenagyon ez a tökéletes, nem áltatom magam, de így is lehet kellemes, jó életet kialakítani, ez viszont biztos. Csak derű és lazaság legyen, ne görcsöljön semmin az ember, és mindenre lehet megoldást találni. És nem kell ráfogni a gyerekre, hogy ő "igényli" :)

2019. jún. 22. 13:58
 22/22 anonim ***** válasza:
56%
Utolsó, mi 3an voltunk 100nmen,4 szobával bizony a gyerek akkor volt fent a legrövidebb ideig, mikor mellette aludtam franciaágyon, az átszoktatás kiságyba pedig könnyen ment 3 éves korában, mióta rémálmai vannak, megint mellettem alszik nyugodtan..
2019. jún. 23. 08:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!