:)))) A hugom is azzal "vigasztalt" hogy ha aktualis lesz nala megigeri hogy a babakocsit en valaszthatom ki :)))
De inkabb a 3 babam mint akarmennyi babakocsi ;)
Azert ugy latom 5 kocsi utan te is eleg expert lehetsz :))
Szerintem a Concord Fusion a legjobb kocsi, egy gyerekkel legalabbis szamomra ez lenne az idealis, de huzos ara van. Normal arfekvesben ABC Design Cobra.
A lengyel kocsikat mindig gagyinak tartottam, hat mi most olyat fogunk venni mert elrendezesben es extrakban magasan a lengyel harmasikres a legjobb...
Hú, és én még azt hittem, hogy a magam eddigi 5 babakocsijával (3 év alatt) mániákus vagyok :).
Mondjuk nem egyszerre volt az 5, csak 4.
De sajna én még mindig nem találtam meg az ideálisat, ezért most a második babánál lehet megtartom azt (a 3-at) ami van, mert egyszerűen nem találok olyat ami kicsi is (nagyon pici autónk van), könnyű is (tömegközlekedni is szoktam vele), újszülött kortól használható, stb.
De ha valaki ismer ilyet, az kérem, hogy ossza meg velem :).
Az Espiro Vector Air-en gondolkodom, de még mindig nagyon tipródok rajta, mert nem tudom, hogy a sportrészt hová tenném az autóban :(.
Szóval nagy mániások, ne kíméljetek :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!