Szerintetek melyik babakocsi jobb? Valaki meg tudja mondani a pierre cardin fajtáját? Vagy Touragoo flame?
Ha vannak tapasztalatok azok is jók. Januári baba lesz kell a nagy mózeskosár. Pécsen lakunk Vőlegényemmel, sokat utazunk haza Balatonra a szülőkhöz, viszonyt kombink van tehát elfér a csomagtartóban.
Szerintem is ps 682, sokatolvastam ,h rosszak a kerekei . Sok gond van velük.
Szerintem is talalhatsz jobbakat is.
Ha igazan stabil kocsit szeretnel , akkor abc cobra , maxi cosi mura 3, mura 4! Ezek sajnos árban drágábbak ,de meg iserik az árukat . Mi egy mura 4et vettünk , en is balatoni vagyok escsak úgy suhan aparton is.
Elottelevo kocsink giardani 3per8t, nezd meg, ennek sem kicsik a kerekei , de betojtam ,h nehogy kitorjon a buckas úton. Ezt 3honapig hasznaltuk :(
Köszi a válaszokat!
Használt jobb minőségben gondolkodunk, tehát nincs pénzük 100e feletti babakocsikra. Ezért is néztük ezt a két fajtát. Férjem ügyes,tehát, ha kisebb baja van megoldja. Nekem inkább az a fontos, hogy ne essen szét kényelmes legyen, és könnyen lehessen haladni vele.
Fbon van mindenképp1 csoport , az a neve:babakocsik , hordozok hintak ,
Es meg folytatodik aneve , jó hosszú :-)
50ért jó kocsikat lehet ott találni.
Szerintem nezz körül ott is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!