Mi a véleményetek erről a babakocsiról?
Az oldalon lévő videóban jobban látszik.
Elsősorban hordozni szeretnénk, így egy viszonylag olcsóbb babakocsit keresünk (pl. nagyszülőknek, vagy ha boltba megyek és pakolni kéne, illetve olyan helyzetekben, ahol kivitelezhetetlen a hordozás) :) Szerintetek ez megfelelő? Valakinek van esetleg tapasztalata ezzel a márkával?
Amit tudni kell a körülményeinkről: kisvárosban lakunk kertes házban, a járdaviszonyok nem mindig a legjobbak, tömegközlekedni ritkán kell (akkor is vonattal), illetve a kocsink csomagtartója nem a legnagyobb (de elvileg a centik alapján belefér).
Én mindenképp egy kisebb, sportosabb kocsit vennék, bolygósítható első kerékkel, főleg ha elsősorban hordozni szeretnél. Amikor már nagyobb lesz a gyerkőc, akkor úgyis a sportkocsi a jobb, ez a fajta kocsi pedig sportkocsiként elég nagy, illetve a barátnőmnek hasonló van, de nem ez a márka, és amikor megfordítja a tolókart, úgy hogy előre nézzen a gyerek, akkor lehetetlen irányítani.
Nem tudom, hogy használtban gondolkodtok-e, de ennyiért lehet venni pl. egy Peg Perego Pliko P3-at, igaz használtan, de az elég jó minőség. Három babakocsim van, köztük egy Peg Perego is, amit akkor vettem, amikor a batár babakocsim nem fért be az oviba és toltam télen, hóban, rossz járdán, macskakövön, mindenhol elment.
Itt van egy, igaz ehhez van hordozó is, nem tudom, hogy az kell-e nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!