Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért szégyen a lombik?

Miért szégyen a lombik?

Figyelt kérdés
Az ismerősömnek így jött össze a gyerek, de nagyon szégyenli, titkolja, pedig szerintem nincs benne semmi.
2010. júl. 8. 19:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%
Azért mert stupid emberek stupid kérdéseket tesznek fel neki ezzel kapcsolatban. hagyd rá
2010. júl. 8. 19:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

a nagyon intelligens apósomat idézve: mer az csak olyan lombik gyerek! a mi családunkban nincsenek lombik gyerekek!......miért lenne szégyen, kihordod, megszülöd és a kettőtök sejtjéből, annyi a különbség, h a kellemes elfoglaltság helyett kicsit máshogy készült!

megértem az ismerősödet valamilyen szinten, annyi a gonosz ember, nem akarja kitenni magát ennek!

2010. júl. 8. 19:50
 3/11 anonim ***** válasza:
80%

Miért lenne szégyen? Szerintem becsülendő, ha valaki ahelyett, hogy beletörődik abba, hogy egyszerű úton nem lehet gyereke, vállalja a procedúrát és a lombik programot.

Szerintem az a szégyen, ha valaki a karrierje/alakja miatt nem vállal gyereket. Mi lett volna, ha az ő anyja is így gondolkodik?

2010. júl. 8. 19:50
 4/11 anonim ***** válasza:
Mert fél a primitív emberek szájától, a háta mögötti susmorgóktól! Pedig állítólag ez már a XXI. század...
2010. júl. 8. 19:55
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy is szégyen! Sőt! Esély arra, hogy azoknak is lehessen babájuk, akiknek a "természet" már nem engedte volna.
2010. júl. 8. 20:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én meg pont hogy becsülöm az ilyen szülőket a kitartásukért és elhatározásukért. Tesóméknak is így lettek a nagyfiaik, igaz ők nem titkolják, teljesen természetesen beszélnek róla ha előkerül, de volt már hogy kiakadt a tesóm mert sétáltak az utcán és megállította őket az okos falusi néne, / még nagyon picik voltak a fiúk/ és megkérdezték a sógornőm mikor mondják el majd nekik hogy nem is ők a szüleik! Na ennyire buták és ostobák az emberek, főleg falun / én is falun lakom a félreértések elkerülése végett/. Buták nagyon sajna.
2010. júl. 8. 21:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem szégyen, ne foglalkozzanak senkivel. A lényeg, hogy ott van a baba és kész!
2010. júl. 8. 21:13
 8/11 anonim ***** válasza:

Én nem szégyellem csak olyan emberek tudják akik közel állnak hozzánk.Természetesen vad idegeneknek nem mondanám el,de csak az miatt mert senkire nem tartozik ez...magánügy.

Egy csomó kérdést megspórolok a kérdezőnek ezáltal,h nem kötöm az orrára!

2010. júl. 8. 23:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Teljesen természetesen beszélek róla, ha szóba kerül, akár vadidegennek is. Fel sem merül bennem, hogy szégyelnem kellene... De nem vagyunk egyformák...
2010. júl. 8. 23:10
 10/11 anonim ***** válasza:

Itt a baj, hogy titkolja.

Kicsit én is izgultam ezen, de amikor belevágtunk, akkor tudta körülöttünk mindenki és eszméletlen sokan drukkoltak nekünk, hogy sikerüljön.

Soha nem titkoltam, nem is fogom, büszkén vállalom, akinek nem tetszik, menjen arrébb. Sok múlik azon, ki hogy éli meg belül ezt. Aki szégyelli, az olyan emberekkel is találkozik, akik lenézik emiatt.

Engem inkább az izgat, hogy magyarázom majd el a kislányomnak, hogy mi az a lombik és miért lett ő így...

2010. júl. 9. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!