Miért szégyen a lombik?
a nagyon intelligens apósomat idézve: mer az csak olyan lombik gyerek! a mi családunkban nincsenek lombik gyerekek!......miért lenne szégyen, kihordod, megszülöd és a kettőtök sejtjéből, annyi a különbség, h a kellemes elfoglaltság helyett kicsit máshogy készült!
megértem az ismerősödet valamilyen szinten, annyi a gonosz ember, nem akarja kitenni magát ennek!
Miért lenne szégyen? Szerintem becsülendő, ha valaki ahelyett, hogy beletörődik abba, hogy egyszerű úton nem lehet gyereke, vállalja a procedúrát és a lombik programot.
Szerintem az a szégyen, ha valaki a karrierje/alakja miatt nem vállal gyereket. Mi lett volna, ha az ő anyja is így gondolkodik?
Én nem szégyellem csak olyan emberek tudják akik közel állnak hozzánk.Természetesen vad idegeneknek nem mondanám el,de csak az miatt mert senkire nem tartozik ez...magánügy.
Egy csomó kérdést megspórolok a kérdezőnek ezáltal,h nem kötöm az orrára!
Itt a baj, hogy titkolja.
Kicsit én is izgultam ezen, de amikor belevágtunk, akkor tudta körülöttünk mindenki és eszméletlen sokan drukkoltak nekünk, hogy sikerüljön.
Soha nem titkoltam, nem is fogom, büszkén vállalom, akinek nem tetszik, menjen arrébb. Sok múlik azon, ki hogy éli meg belül ezt. Aki szégyelli, az olyan emberekkel is találkozik, akik lenézik emiatt.
Engem inkább az izgat, hogy magyarázom majd el a kislányomnak, hogy mi az a lombik és miért lett ő így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!