Lombik nem oepes támogatással mennyibe kerül?
Nem Oepes támogatással, teljes áron mennyibe kerül a lombik a kivizsgálásoktól, a beültiig.
Inszem nem jöhet szóba.
Sajna egészségügyi ok helyett saját kérésre lett írva a petevezető elkötése.
Előre is köszönöm
Árlista
Konzultációs díj: 13.000 ft
Rövid orvosi megbeszélés: 1.500 ft
Hormonvizsgálatok (4 alaphormon: FSH, LH, E2, PROL) 14.000 ft
Nőgyógyászati vizsgálatok: 18.000 ft
Spermiogram: 13.000 ft
Fagyasztott ET: 50.000 ft
Preembriók fagyasztása, tárolása 1 évig: 20.000 ft
Nem OEP finanszírozott pácienseknél:
Komplett IVF ET (mely tartalmazza az előzetes kivizsgálást): 380.000 Ft
ICSI (mikromanipulációs eljárás): 110.000 ft
AHA (asszisztált hatching): 50.000 ft
+ a gyógyszer?
ha igen az kb mennyi?
ez melyikintézményben van
Ez a bp-i Kaáli Intézet árlistája. A gyógyszer igen, még rájön. Kb. 80-200 ezer a gyógyszer, attól függően, hogy milyen stimulációt kapsz, és hogy reagálsz rá.
Nekem OEP támogatással került a lombik kb. 120 ezerbe, de ebben benne van az első konzultációtól kezdve, a spermavizsgálaton át a gyógyszerekig minden.
és sikerült?
remélem igen.
Igen, szerencsére elsőre összejött, már a 34. hetet tapossuk! :)
Sok sikert kívánok Neked is!
nagyon nagy gratula.
Én is abban remnykedem, hogy nekem is összejöne elsőre, mert csak elkötés miatt vagyok ebben a helyzetben.
Biztosan sikerülni fog! Nekem mindkét petevezetékemet kivették tavaly nyáron, tehát mi is lombikkal kezdtünk egyből. Hál istennek a férjem egy "tenyészbika", úgyhogy nagyon szépen produkáltunk a leszívás napján, 13 petesejtem lett és hozzá 250 millió sperma! 10-et sikerült megtermékenyíteni, 2-t ültettek be, abból az egyik felszívódott, és még így is van 8 babócánk a fagyasztóban és 1 kis kukisunk a pocakomban! :)
Neked is hasonló sikereket kívánok! :)
:-)
Akkor kívánom nektek, hogy így minden második legalább sikerüljön, szép sorba, és akkor már tú is tejesítettetek.
3 gyerek 4 kerék :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!