Mihez kezdjek? .

Figyelt kérdés
19 éves vagyok , van 2 gyerekem ,az apjuk nemrég hagyott magunkra minket. Nem érdekli a gyerekei sem. Nem segít semmiben , nincs munkám ,se pénzem így albérletet sem tudom tovább fizetni így laknunk sincs már hol.tanacstalan vagyok.. keresem a munkákat , de így,h semmi pénzzel hagyott itt minket addig sincs hová mennunk..
2019. jún. 14. 10:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
91%
Már egy csomó tanácsot kaptál. Szinte minden lehetőséget leírtak. Mit vársz még?
2019. jún. 14. 12:37
 22/23 anonim ***** válasza:
82%

#20:

Ez jól hangzik, csak nem működik. Minden bölcsi fullon van, nálunk az oviba se veszik fel addig, amíg nem muszáj. 3,5 évesen mehet a gyerekem, hiába van munkahelyem. Június elején még úgyse veszik fel, sok esetben csak ügyeletes bölcsi és ovi van. Legkésőbb áprilisban be kellett volna íratni, és akkor szeptemberben kezdhet.

Helló, családok éve!

A munka se egyszerű, mert nulla végzettséggel és tapasztalattal csak több műszakos munka van. Akkor ki fogja a kicsiket hozni és vinni? Ki lesz velük otthon, ha betegek? Mi lesz velük szünetek alatt? Persze kereshet 6 vagy 4 órás munkát, csak hárman abból nem élnek meg.

Itt az egyetlen működő megoldás a nevelőszülő.

2019. jún. 14. 13:41
 23/23 anonim ***** válasza:
44%

Én most keresnék nekik bébiszittert, és bármilyen munkát vállalnék a helyedben.

Vagy

Ez az a helyzet, mikor elmehetsz prostinak, mellette pedig tanulhatsz szakmát..

Ezt sínylik meg a legkevésbé a gyerekek szerintem, bár a nevelőszülőséget is simán tábornak vagy nyaralásnak lehet beadni nekik 2-3 hónapra, nyári tábor Julikanéniéknél.

Szépen megjelensz minden délután náluk, és semmit fel sem fognak.

Amúgy a szüleid szemetek.. a srác szülei dettó..

Sikerült ilyenné formálniuk, az a legkevesebb, hogy tartják a hátulat, hiszen a tinikori döntéseid mind őket terhelik..

És ilyenkor egy tinit hibáztat mindenki, a szüleit meg nem, pedig miattuk van ilyen helyzetben egy 19 éves lány, egy csecsemő és egy kisgyerek..

Eladni mindent, ami nem létszükséglet!

Felkeresni a családsegítőt a körzetedben, ruha kaja meg ilyesmi csomaggal tudnak segíteni!

Vöröskereszt meg más segélyszervezetek is vannak..

Bármelyik 40es csóró nőt is elhagyhatná a férje 2 gyerekkel..egy csecsemővel visszaveszik más helyre az egyedülálló anyukákat, majd megszabadulnak tőlük, mert nem jó munkaerők ám, 2 kisgyereknyi szabi, rengeteg táppénz, anyuka többet lesz otthon, mint munkában, hisz senkire sem tudja hagyni a gyerekeit, továbbá potenciális veszélyforrás, mert 3 gyerekre csak úgy ömlik a pénz az államtól, tehát bármikor szülhet egyet, hisz megéri neki...

Én itt két kiutat látok csak, érdekkapcsolat-prostilét, vagy nevelőszülők.

A többitől nem lesz jelentős a változás.

Mi a fenéért nem neveli apuka a gyerekeket? Az ő szülei? Az ő családja??

2019. jún. 14. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!