Hogyan kezdjek el újra barátkozni?
Volt egy "barátnőm" De odaig jutottunk, hogy napi szinten beszéltünk bár, de csak róla. Szó szerint szívta az energiámat. De évekig! Kitartottam, bíztam benne, én is visszakapok valamit. Most nekem kellene, minden nap próbálok vele valamit, érdekes sosem ér rá. De azt tudom, most valaki mással barátkozik. szó szerint le vagyok pattintva.
Gyerekem barátainak a szüleivel próbálnék beszélgetni, esküszöm senkinek egy rossz szót nem szólok, bár erőszakos sem vagyok. Mégsem hívják sehova szegényt! Múltkor már sírt. De az ő gyerekeit siméán engedik ide.
Totális elbizonytalanodás. Igyekszem nem belemerülni a kis bánatomba, de egyre jobban szorít a mellkasom is emiatt. Én most reggel a boltnál találkoztam az egyikkel, akivel úgy ahogy jóba vagyunk. Mondtam neki, nagypn szeretik egymást a gyerekek, szívesen felköszöntötte volna a fiam is a szülinapján. Lehet nem kellett volna. De ez úgy fájt már. Épp felléptem a facere, gyerek is itt állt, és meglátta, elpityeredett.
"Épp felléptem a facere, gyerek is itt állt, és meglátta, elpityeredett." ???? Ez most mi?
Mekkorák a gyerekeid? Nincs férjed? Nem dolgozol?...stb...
Vannak pofatlan emberek.
Nalunk is volt hasonlo eset. Legyel kozombos veluk, ne mutasd ki, ha faj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!