Mihez kezdjek? .

Figyelt kérdés
19 éves vagyok , van 2 gyerekem ,az apjuk nemrég hagyott magunkra minket. Nem érdekli a gyerekei sem. Nem segít semmiben , nincs munkám ,se pénzem így albérletet sem tudom tovább fizetni így laknunk sincs már hol.tanacstalan vagyok.. keresem a munkákat , de így,h semmi pénzzel hagyott itt minket addig sincs hová mennunk..
2019. jún. 14. 10:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
87%
Lett írva több opció is:segélyek, bölcsi, ideiglenes nevelőszülő a gyerekeknek. Te meg menj el dolgozni. És a jövőre tekintettel, gondoskodj fogamzásgátlásról.
2019. jún. 14. 10:45
 12/23 anonim ***** válasza:
83%
Pedig igaza van 7-esnek, nagyon felelőtlen voltál. De az is igaz, hogy már nem tudod vissza csinálni. Nem sok esély van rá, hogy nálad maradnak a gyerekek. De ebben az esetben jobban is járnának. Próbáld meg szedd össze magad gyerekeket bölcsibe te pedig irány dolgozni!
2019. jún. 14. 10:47
 13/23 anonim ***** válasza:
71%

#11: Nem jogos a háborgás. Gondolom, akkor is elmondta neked mindenki, hogy mi a véleménye, mikor az első született. A második gyereket is tudatosan vállaltad a semmire alapozva.

Most pedig pontosan azért tetted fel a kérdést, mert semmit sem tudsz megadni a két gyereknek, saját magadról se tudsz gondoskodni.

A szüleiddel sem véletlenül ennyire rossz a viszony, hogy a saját unokáikon és a lányukon nem akarnak segíteni. Ezért is született meg a kérdés.

Nagyon sokszor fogsz mostanában ezzel a véleménnyel szembesülni.

2019. jún. 14. 10:53
 14/23 anonim ***** válasza:
78%

Fáj az igazság gondolom. Én sosem kerülök ilyen helyzetbe, mert van eszem. Ha tetszik, ha nem. De ha esetleg ilyen buta lettem volna, mint te, elgondolkoznék a válaszokon. Rengeteg opciót és megoldást írtunk.

De szerintem az így járt kislányok, mint te ilyenkor arra gondolnak, hogy valaki(k) utal(nak) nekik 200-400 ezret, ami fedezi az albérlet kaucióját, és majd a munkabérből visszaadogatják ezeknek az embereknek. Hiszen ez az azonnali gyors megoldás, minden más lassabb és sajnos fel kell emelni hozzá a fenekedet.

Mielőtt ezen is felháborodnál, nagyon jól tudom, hogy ez jár a fejükben az ilyeneknek.

2019. jún. 14. 10:58
 15/23 anonim ***** válasza:
79%

15

Szerintem a visszaadogatásra nem gondolnak.

2019. jún. 14. 11:04
 16/23 anonim ***** válasza:
69%
17, jogos. De ugye meg kell ígérni, másképp hogyan is kaphatnának.
2019. jún. 14. 11:09
 17/23 A kérdező kommentje:
Igen azért írtam ki mert azt várom hátha valaki utal nekem 200-400ezreket... Mikor megszületett az elsot nem a semmire hisz 4 évig voltunk együtt párommal ,segített hisz eddig ! Nem kerültem ilyen helyzetben. Egyszer csak bekattant. Vagy nem tetszik neki az ,h felelősséget kell vállaljon. Mivel nem szeretném őket nevelőszülőkhöz adni, és mivel nem volt még ilyen helyzetben ezért kérdezem,h valakinek van e hasznos tanácsa a Mostra. Na akkor legyen szó arról is ,hogy aki 30-40 évesen kerül ilyen helyzetbe ,h nem tud mit tenni mert padlóra került valami miatt? Még mindig nem segít az ,ha valaki okoskodik.segit az most bármit is? Mert attól,h leülök és azon gyötrom magam milyen fiatal és felelőtlen voltam az most azon nem segít ,h most mihez kezdjek..de te biztos egy igazi sikeres , gazdag, sosem hibázó nő lehetsz.hmm gratulálok.csak nehogy egyszer te maradj tanácstalan és csak az okoskodasokat kapd.na mindegy , fontosabb az ,h mi legyen a családommal,minthogy megadjam neked azt az örömöt,h vitazzak tovabb veled. Ha neked ennyi időd van rá akkor irogasd az okos tanacsaid De elárulom,h nekem nem segítesz! Annyi volt a kérdésem ismételten,h mivel itt maradtam egyedül ,szülők nélkül már 19 eve , így milyen úgymond lehetosegeim vannak hova forduljak segitsegert. Erre szeretném ha valaki valaszolna ha tud mert erre a segítségre van most szükségem! Az okoskodast még el sem olvasom ,mert most nem azt akarom hallani ki mit csinált volna a helyemben.Aki meg próbál tanácsot adni ,annak köszönöm! Remélem segít és ki tudok találni valamit gyorsan.
2019. jún. 14. 11:12
 18/23 anonim ***** válasza:
67%
A most-ra a megoldás. Azonnal munkát találni, gyerekeket bölcsibe, oviba tenni. Most hol vagytok? Az első fizetésedig nem tudtok ott maradni?
2019. jún. 14. 11:20
 19/23 anonim ***** válasza:
93%
Pedig sajnos ha nem rendezed minél hamarabb a helyzetet, a gyerekeket ki fogják emelni a családból. Tudom, nevelőszülő vagyok. És bármennyire is fájó, ők mégsem lehetnek az utcán.
2019. jún. 14. 11:33
 20/23 anonim ***** válasza:
65%
Tehát, 19 éves vagy, a nagyobbik gyereked 3 éves, akit akkor szültél, mikor már 4 éve együtt voltatok a pasiddal. Tehát 12 évesen te azt hitted, hogy ez egy örök szerelem és nem kerülsz ilyen helyzetbe? Boldogan hagytad félbe az iskolát, szültél, támaszkodtál egy boldog kapcsolatra úgy, hogy háttered, pénzed, iskolád, lakhatásod, semmid nincs, amit te tudnál felmutatni. És a hülyék mi vagyunk, mert te ezt nem hitted volna és felgórjuk neked? Istenem most gyere le azonnal! 😂😂😂
2019. jún. 14. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!