19 éves vagyok , van 2 gyerekem ,az apjuk nemrég hagyott magunkra minket. Nem érdekli a gyerekei sem. Nem segít semmiben , nincs munkám ,se pénzem így albérletet sem tudom tovább fizetni így laknunk sincs már hol.tanacstalan vagyok.. keresem a munkákat , de így,h semmi pénzzel hagyott itt minket addig sincs hová mennunk..
Anyaotthont keress a közeletekben és oda jelentkezz.
2019. jún. 14. 10:08
2/23 anonim válasza:
Először is valamelyik családtagod, rokonod nem tud segíteni anyagilag vagy hogy odaköltözzetek? Gyerektartás jár neked minden hónapban. Védőnőtől, családsegítő szolgálattól kérnék segítséget. Szerintem így jár neked vmilyen segély.például anyósom egyedül neveli a kisfiát(párom öccsét) neki így ingyen ebéd jár.
2019. jún. 14. 10:12
3/23 anonim válasza:
Szüleiddel mi a helyzet? Oda nem tudsz menni?
A legtöbb anyaotthon dugig van, egyik napról a másikra nem lehet bejutni.
A helyi családgondozót keresd fel, hátha tud segíteni.
Aztán ingyenes jogi segítséget is kérj, mert minél előbb be kell adni a gyerektartásra és a gyerekelhelyezésre a kérelmet.
2019. jún. 14. 10:13
4/23 anonim válasza:
Mekkorák a gyerekek?
2019. jún. 14. 10:14
5/23 anonim válasza:
Keress egy bölcsit, ha van hely a gyerekeknek, akkor el tudsz menni dolgozni. Addig pedig a lehető összes helyen érdeklődj a támogatásokról (önkormányzat, védőnő, családsegítő, alapítványok).
2019. jún. 14. 10:16
6/23 A kérdező kommentje:
Itt ahol lakom az anyaotthonokban sajnos nincs szabad hely.. a gyerekek 1 és 3 évesek. Egyik napról a másikra esélytelen,h bekeruljunk valahová.. Az apjukat pedig ez mind nem érdekli, és még próbáltam kérni,h segítsen legalább annyival ,h anyaotthonba kerüljünk mertugye lehet csak egy másik megyében lenne helyünk ,de semmilyen segitsegem nincs.. szülök sem segítenek, nem fogadnak be . Senki nem segít ha arról van szó, h anyagi vagy esetleg egy pár napra befogadjanak vagy támogassanak..
2019. jún. 14. 10:26
7/23 anonim válasza:
Ja és igen, kedves abortuszellenesek, így tanácsoljátok, hogy tartsák meg a tizenéves fruskák a becsúszott gyerekeket.
Megint egy provokáló kérdés.
2019. jún. 14. 10:34
8/23 anonim válasza:
A gyerekekről mindenképpen gondoskodni fog a "rendszer". Ha nem tudnak családon belül segíteni, akkor kiemelik őket a családból ameddig nem tudsz megfelelő körülményeket biztosítani.
2019. jún. 14. 10:36
9/23 anonim válasza:
Az egyetlen megoldás, ha a kicsik mennek nevelőszülökhöz, lehetőséged van kapcsolattartásra, és ha talpra álltál, akkor visszakapod őket.
Egy pár napot vagy hetet sem lehetsz velük az utcán. A gyámügy sem fogja hagyni.
Hidd el, hogy nekik is, és neked is ez a legjobb. Te tudsz egyből dolgozni, kereshetsz olyat, ahol munkás szállót is adnak, és ha lesz albérleted, rendes bevételed, akkor újra egy család lesztek.
Így nagyon úgy néz ki, hogy az utca vár mindhármótokra, és nem lesz örökké nyár.
2019. jún. 14. 10:38
10/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem azt kérdeztem mit gondoltok a koromrol és az anyagi helyzetéről..de te biztos többet tudnál tenni a helyemben ugye? Ha valaki nem tud tanácsot adni, az élje ki máshol a tulkepzettseget és mindentudosagat! Mert ez nem segít szerintem ,ha valaki most szapulal . De ezekszerint te sem tudnal mit tenni most ebben a helyzetben, hisz akkor azt mondtad volna.. Viszont ha van idogeped, szívesen használnám,h elkerüljem ezt a kiváltságos helyzetet ami most kialakult.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!