Mért viszik ki sokan ilyen melegben a babákat, kisgyerekeket?
Teljesen igazatok van! Ma mikor megyünk a tesó ballagására, az egy évest addig otthon hagyom.
Vagy mondjam le a ballagást? Végül is nem nagy dolog 10 évesen bekerülni egy nyolcosztályos elit gimibe, lesz még a nagynak ballagása 8 év múlva. Biztos megérti.
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Nem lehet felfogni a beszűkült babócás aggyal, hogy a többség azért megy ki ilyenkor, mert muszáj?
4 hónapos babával egyszerű, ott marad, ahova leteszed, és az van rajta, amit ráadsz. Egy 14 vagy 24 hónapos már teljesen más.
Többen leírták azt is, hogy egy légkondi nélküli panelban ilyenkor lehet 37 fok is. Sokan pont azért mennek ilyenkor a hűtött plázába vagy boltba, mert ott felfrissülnek egy kicsit.
Semmit se tudsz a másikról, csak ítélkezel, meg saját magad fényezed, hogy bezzeg te...
Holott én csak egy rutintalan kezdő kismamát látok, aki megteheti, hogy otthon ül egész nap, és nem tudja, hogy kell hűteni a babát, ha kánikula van.
#25: Ezt megoldottam úgy, hogy olyan sapit választott, ami tetszik neki, és menni se hajlandó nélküle sehova. Van is egy tartalék belőle. Egy totyogóst így még lehet manipulálni.
Ovis korban meg meg lehet magyarázni, hogy miért kell.
Extra hűtést is tud adni, ha vízpermettel kicsit lefújja az ember. Nem igaz, hogy melegít.
De ettől még, hogy én így csinálom, nem játszom az agyam, hogy úristen, hát hőgutát kap az a szegény gyerek a kocsitól a boltig, milyen hülye szülők vannak. Bezzeg én..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!