Mért viszik ki sokan ilyen melegben a babákat, kisgyerekeket?
Igen, te reagálod túl.
Attól hogy hőség riadó van, attól még az emberek dolgoznak, boltba ,orvsohoz mennek, ügyintéznek, az élet nem áll meg.
Én orvoshoz mentem, vittem magammal a gyereket, céltól célig sétáltunk, egyhuzamban 5 percnél többet nem voltunk a napon.
Hőségriadó akkor van, ha állandó a hőség, tegnap és azelőtt is dögmeleg volt, csak már állandó lett.
Mi holnap strandolunk az 5 évessel, kimegyünk reggel, 12től a benti medencébe vándorlunk meg kajálunk, 3tól megint a kinti medencébe.
A gyerekem nagyon jól bírja a meleget, én már a lakásban lévő 28 fokban rosszul vagyok.
Kissalit természetesen viszünk, de amúgy utálja, mert beleizzad a feje a szalmakalapba és a pmitsapiba egyaránt
Ma pl: kereken délre kaptunk időpontot a háziorvostól a kötelező oltásra. Ezért.
Holnap pedig 11-re kell mennünk a státusz miatt a védőnőhöz.
Nekem se tetszik, de ez van.
3 hónapos.
Viszont árnyékoltam amennyire lehet.
Mert pl nálunk az egészséges rendelés 11-13ig van. A beteg gyerekek közé meg nem vinném a 4 host normál delutáni rendelési időben.
1 mázlim van, hogy a védőnő havonta házhoz jön, mert bár kocaival kb 5 percre van, gyalog+busszal 45 perc a szar buszjáratok miatt, és ő meg amugy is erre jár, mert sok a kisbaba.
"De nem is azokról van szó, akik mondjuk orvosnál voltak"
Miért a homlokukra van írva, hogy hol voltak vagy hova mentek?
Azt se tudtam, hogy ha (szak)orvoshoz megyek (nem megfázás miatt), nem fagyizhatok visszafele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!