Fekete tea, lehet? Mit csináljak hogy ne adja a babámnak?
Figyelt kérdés
Anyósom állandóan Pickwick teát itat a babámmal,aki még csak 4hónapos de már 1hónapja ezt csinálja. Ráadásul állandóan agyon cukrozza. Hiába vettem neki Hipp babateát,azt nem adja mert az szerinte tele van tartósító szerrel. A páromnak veszem ezeket a teákat.2010. júl. 8. 08:58
11/17 anonim 

válasza:

Érdekes, nekem a védőnő (aki amúgy ilyen modernség megszállott) pont azt mondta, hogy a sima, egyszerű fekete tea filterét kell egy pillanatra belemártani a forró vízbe, és csak azt ihatja a gyerek. Nekem eszembe sem jutott megkérdőjelezni mondjuk, és nem is volt vele semmi baj. Ja, és nem lett fekete a foga :D
13/17 anonim 

válasza:

Hat ugylatszik nem vagy eleg hatarozott,erthetoen es hatarozottan mond meg hogy nem engeded hogy abbol a teabol adjon neki!!!tE vagy az edesanyja es nem anyosod,akkor meg nem ertem miert nem alitod le????
14/17 anonim 

válasza:

Na jó nem fekete a foga,de ha napi szinten fekete teát iszik a gyerek,előbb utóbb elszineződik a foga,ez tény.Kivéve ha még előtte kihullik a sok cukortól.Plusz ott a székletfogó hatása is,meg a koffein.
15/17 anonim 

válasza:

Na jó, de mennyi koffein van abban a "teában", ami egy liter vízből készül úgy, hogy a forrásban lévő vízbe kb. 3 másodpercre bemártom a filtert? Szerintem a semmihez közelítő mennyiség. Mondjuk ebben az esetben nem tudom, hogy az anyós hogy készíti a teát, ha úgy, ahogy a felnőtteknek, akkor az tényleg nem jó.
16/17 anonim 

válasza:

mi mindig vitatkozunk valamin,észrevetted Petra? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!